Egyéb Tanfolyam

Tippek, trükkök a tanfolyamhoz-TTT

Nos kedves újdonsült varázslók és boszorkányok. Készültünk nektek néhány hasznos tanáccsal a tanfolyamra, hiszen egy igencsak új világba csöppentetek bele a minap. Reméljük mindannyian hamar beleszoktok a nagy család életébe, ezt elősegíti, ha megfogadjátok az alábbi jó tanácsokat.

  1. Bármi kérdésed vagy esetleg problémád merülne fel keresd az ifijeid bátran, ne félj se tőlük se a többiektől ?. Nem könnyű egy új ismeretlen dolgot megszokni, de reméljük ez itt minél hamarabb menni fog.
  2. Tanuljatok, készüljetek folyamatosan, elvégre könnyebb kisebb dolgokat alkalomról-alkalomra megtanulni, mint a vizsgára mindent. Ha pedig hiányoztok lehetőleg pótoljátok az anyagot, az ifijeitek is keressétek bátran.
  3. Valamint ha az ifik kérnek valamit, akkor azt lehetőleg tartsátok be, hiszen ők azért vannak itt, hogy nektek jó legyen.
  4. Énekeljetek az utak során, nem baj ha nem érzitek úgy hogy a tiétek a legjobb hang, de a „Megastar” mindenkiben ott rejtőzik, ne féljetek előhozni őt magatokból.

Az alkalmakra lehetőleg legyetek ott időben, és induljatok el, úgy hogy odaérjetek. Az se baj ha korábban jöttök ugyanis az ifik már ott lesznek velük tudtok játszani és beszélgetni társaitok érkezéséig.

 

A cikket írta: Bézi Gergely

Nagy Ivett

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .