Gyermekvasút Hírek Tanfolyam

Megvan a „Legyen ő is” játék győztes csoportja!

Összesen 85-en csöppentek be a Gyermekvasút színes világába február 3-án, szombaton. Nem csak az ifjú tanfolyamosok izgultak aznap,  hanem minden más vasutas gyermek is, hogy ki nyeri a csoportok közötti „Legyen ő is” játékot, és az ezzel járó kívánságszolgálatot.

A tanfolyammegnyitó napja nagyon kalandosan alakult, ismerkedéssel, játékokkal, bevezető órákkal, vonatozással, sőt, az M2 stábjával megfűszerezve. A leendő vasutasok izgatottan vetették bele magukat világunkba, de a vasutas csoportok is nagyon várhatták már ezt a napot, hiszen ekkor derült ki, hogy kinek lesz egy szolgálata csoportos kívánsággal gazdagabb.

A Legyen ő is! játék szabályairól ITT olvashattok, nem is akarom erre pazarolni a karaktereket, az én munkásságom már az eredményhirdetés köré épül.

Dobpergés.

Gratulálunk a XIV. csoportnak, ugyanis ők hozták a legtöbb gyermeket új tanfolyamunkra, szám szerint hármat. Ahogy már fentebb is írtam, ők egy (táborihoz hasonló) KÍVÁNSÁGSZOLGÁLATOT nyertek!

Szintén adja magát a kalapemelgető gyakorlat a XII. csoport előtt, akik két új vasutastanonccal a második helyen végeztek. A megosztott harmadik helyet egy fővel pedig az I., a II., a III., a VIII., a X., a XI., a XIII. és a XV. csoport szerezte meg, nekik is gratulálunk!

Mindenkinek köszönjük, hogy részt vett a játékban és ezzel is gyarapította a 61. tanfolyamot!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .