Klub Szakmai

Delta klub – GySEV

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kedves Érdeklődők!

A jelentkezés lezárult!

Változás!!! Találkozni április 16-án reggel 5:50 és 6:00 között fogunk a Déli pályaudvar várótermében, (utazás a 6:15-kor induló 910-es IC-vel, melyre változatlanul fel lehet szállni Kelenföldön, de ott nem fogunk előtte találkozni).

A Delta klub április 16-án tartja következő, már időpontjában is rendhagyó alkalmát. Ezen a hétfői napon társvasutunkat, a GySEV-et fogjuk meglátogatni Szombathelyen.

Lehetőségünk lesz megnézni a GySEV korszerű FLIRT motorvonat-javító műhelyét, megnézni Szombathely állomás speciális biztosítóberendezését, illetve a GySEV hálózaton kiterjedt központi forgalomirányító rendszert. Ennek egy szimulátorát is kipróbálhatjuk majd, így mindannyian KÖFI irányítóvá tudunk válni egy kicsit. Ebben a cikkben olvashattok, illetve pár érdekes képet is láthattok erről a helyről.

Fontos, hogy minél hamarabb jelentkezzetek a programra a nevelőknél, ugyanis sajnos csak az első 20 ember tarthat velünk, illetve 12 fő alatt nem tartjuk meg a programot.

Az alkalom során iskolai igazolást adunk a résztvevőknek. Az eddigi Delta-alkalmakkal ellentétben erre az alkalomra az utazás árát előre be kell szedjük. Ezt az 5500 forintot (ha van MÁV-arcképesed 1000, ha pedig MÁK-kártyád 2000 forintot kell fizetned) kérjük, a nevelőnek adjátok oda, mikor jelentkeztek. A jelentkezés csak ezzel együtt érvényes. VÁLTOZÁS! Találkozni április 16-án reggel 5:50 és 6:00 között fogunk a Déli pályaudvar várótermében, (utazás a 6:15-kor induló 910-es IC-vel, melyre változatlanul fel lehet szállni Kelenföldön, de ott nem fogunk előtte találkozni), elbúcsúzni pedig a Déli pályaudvaron fogunk 19:29-kor az érkező vonat vágányánál (visszaút a 903-as gyorsvonattal).

Reméljük sikerült kedvet csinálnunk a programhoz. Várunk titeket szeretettel, a Deltás ifik és a patrónus

 

Címkék

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .