Cikkek

Mindjárt indul a játék!

Ha szeretnél…

  • 50 milliót nyerni,
  • Alkut kötni,
  • A Fal alján a labdáknak szurkolni,
  • Megfejteni a kódot,
  • Széfeket nyitni

és legfőképp Sínen maradni, akkor olvasd el ezt a cikket, mert hasznos információkat tartalmaz, a Maradj Sínen! következő fordulójáról!

Elmúlt a szakmai vizsgaidőszak utolsó napja, azaz véget ért a Maradj Sínen! vetélkedő előválogatója! A csoportok szakmai vizsgáit mutató ábrát utoljára frissítettük, ahol az is látszik, hogy milyen a kiváló és a megfelelt vizsgák aránya (a legjobb szakmais csoport verseny pontozása a segédletben találató táblázat szerint történik).

 

Kiváló és megfelelt vizsgák százalékos aránya csoporonként
Az összes (471) vasutas pajtás vizsgáinak aránya

Az előválogatóból egy lépéssel közelebb került az élőshowba jutáshoz, azaz bejutott a válogatóba minden olyan játékos aki:

  1. Nem PIK-es
  2. Első kísérletre kiválóan megfelelt minősítésű vizsgát tett
  3. Ebben a tanévben nem állt kitiltás alatt
  4. Ebben az évben legfeljebb kétszer kapott 100% vagy /5 alatti értékelést.

Amennyiben Te minden fent felsorolt feltételnek megfelelsz, akkor várunk a válogatón (a „Szakmai Középdöntőn”), hogy megmutathasd a tudásodat és bebizonyítsad, hogy neked is ott a helyed a legjobbak között az élőshowban.

A válogató április 5-én (csütörtökön) 15:30-kor kerül megrendezésre a Gyermekvasutas Otthonban. Itt 210 perc áll rendelkezésre a feladatlapok kitöltésére. A megválaszolandó feladatok alapja a Segédlet és a Gyermekvasutas Tankkönyv aktuális változata, mely a Sihuhuról is elérhető. A 10 legmagasabb pontszámot elérő játékos fog sínen maradni az 50 milliós fődíj felé.

Amit feltétlenül hozz magaddal:

  1. tollat, színes ceruzákat
  2. számológépet
  3. vonalzót
  4. Gyermekvasutas Ellenőrzőt

Ha előtted áll az a nagy Fal, hogy iskolai óráidról nem tudsz időben odaérni az Otthonba, akkor az utolsó óráidról (tehát NEM az egész napról!) tudunk igazolást adni.

A fontosabb információkról a továbbjutottakat ezen a cikken kívül levélben értesítjük!

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .