Cikkek Egyéb

MÁR CSAK 1 HÉT, hogy sínen maradhass!

A Maradj Sínen! Tv-s vetélkedő élő showjába való bejutás első állomása a Szakmai Vizsga, melynek letételére már csak egy hetetek van hátra, hiszen a vizsgaidőszak március 17-én véget ér!

Az előválogató („Szakmai Vizsga”) megírására a szolgálatokban reggel, a  hosszú hétvégén (16-án és 17-én) 9:30-kor és 15:00-kor van lehetőségetek, MÁRCIUS 15-én VISZONT NEM LEHET VIZSGÁZNI! Tehát, ha még nem vizsgáztál, vagy előző alkalommal sikertelent írtál, netán javítanál még a vizsgaeredményeden, csapd fel a Segédleted, és gyere fel még a héten vizsgázni, hogy Sínen maradhass!

 

Hogy lássátok, hogy az utolsó hét elején hogyan állnak a csoportok, újra frissítettük az erre vonatkozó diagramot – ez azt mutatja, melyik csoport hány százaléka rendelkezik már valamilyen sikeres vizsgával.  Az ábra a március 10-i állást mutatja. (Aki vasárnap vizsgázott – és nem szolgált, az szerdán érdeklődhet a nevelői iroda telefonszámán keresztül az eredményéről.)

De március 17-én még nincs vége…

A legjobbak harcba szállhatnak, hogy a tanév végén társaik előtt is megmutathassák tudásukat,  50 milliót nyerjenek,  ezzel ők is milliomosok legyenek, hangosan kiálthassák, hogy Magyarország, szeretlek! és persze, Sínen maradjanak.

A továbbjutás feltétele, hogy a játékos elsőre „Kiválóan megfelelt” eredményt érjen el az előválogatón (és az, hogy legfeljebb 8. osztályos legyen, idén a játékból kizárás alatt ne álljon, és 100/5 alatti pontszáma is csak maximum kétszer legyen).

A második fordulóra április 5-én, 15:30-kor, a Gyermekvasutas Otthonban kerül sor.

 

 

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .