Cikkek Érdekesség Gyermekvasút Kultúra

Ezek vagyunk mi 2018/19-ben – I. rész

Már tábor vége óta izgatottan várjátok, mivel rukkolnak elő ifijeitek a következő tanévre. Mi lesz az új csoportkeret? Szuperhősös? Felfedezős? Vajon milyen lesz az új csoportpóló? Mi lesz az ellenőrzőn? Ezeknek a kérdéseknek egy része szeptember óta megválaszolásra került, az viszont, még nem biztos, hogy eljutott hozzátok, a többi csoport milyen szellemiségben tölti ezt az évet. Íme, összegyűjtöttük nektek csoportonként egy két részes cikkben! Először az I-VIII.  csoportról olvashattok. 

Az első csoport idén egy nagy csirkecsaláddá vált és közösen, egy ólban lakunk. Az év során a főcsibék segítségével járjuk körbe a világot és ismerjük meg a világ különböző csirkéit.

2*2, 2+2,  √2…  a Bri2dósok idén ennél is nagyobb kérdésekre keresik a választ kutatásvezetőik segítségével. Vannak itt atomfizikusok, labdarugológusok, epilógusok, Zweisteinek… A docensek havonta többször összeülnek hosszabb-rövidebb időre megtárgyalni kutatási eredményeiket, kísérleteket végezni, és minden tudásukat bevetik, hogy az év végére a lehető legképtelenebb dolgokat állapítsák meg.

A harmadik csoport gyermekei idén Hollywood érdekes világában találják magukat. A filmsztárok és a stáb többi tagjai a találkozók alkalmával új nagy sikerű filmjükön dolgoznak, mely az év végén kerül majd bemutatásra. Addig viszont a forgatások nagyon izgalmasak, és persze szuper titkosak is. Hajrá HollyHárom!

A Fantastic4 szuperhőscsapatának minden tagja készen áll, hogy az év folyamán tökélyre fejlesszük szuperképességeinket és a kiképzésünk után az összes ellenséges betolakodótól megvédjük az emberiséget. Ahogy azt a Fantastic4 mottója is mutatja, („Egységben az erő”) ezt csak közös munkával tudjuk elérni, tehát minden egyes szuperhősre szükségünk lesz! Az év során több alkalmunk is lesz fejleszteni saját szuperképességeinket, illetve bajtársiasságról, bátorságról és kreativitásról is több ízben tanúbizonyságot tehetünk, hogy a viadalok és megmérettetések során minél összekovácsoltabb csapatként állhassunk ki.

Az V. csoport ebben az évben a videojátékok kiberterében fog elveszni. Gam5r Five nevű alakulatként az egyetlen célja az lesz, hogy teljesítse a szinteket és végül legyőzze a gonoszt. Bowser, King Pig, Donkey Kong, Pac-Man szellemek rettegjetek, mert jön a Gam5r Five és legyőz titeket!
A Hatel egész évben exkluzív és változatos programokat kínál. Vendégeink mindig a legkiválóbb szolgáltatásokat kapják.
A kosz  és a rendetlenség nálunk nem pálya. Mindenünk a luxus.
A Hetedik csoport 2018/2019-es tanév kerete nem lesz más, mint a HétAlvók-Álmodj nagyot!A HétAlvók egész évben Álmokba vesznek részt.
A gyerekek, mint álommanók, az ifik, mint álomőrzők alakítják ezeket az álmokat.
Valahol, a hideg völgyben a nagy folyón túl, ott, ahol a sárkányok már nem a tündevilágot védik, létezik egy királyság.” – hallottál már így kezdődő sztorikat? Létezik egy nagy könyv, melyet évszázadok során szerzetesek írtak, hogy megörökítsék a középkort a jövő számára. Királyok és királynők, udvari bolondok, papok, parasztok és földesurak; na de kik irányítják a történelmet? Hogy halt meg a vadászatban Gertrúd? Ki udvarol titokban a királynénak? Mikor támadnak a Tatárok? S mit jósoltak sárkányölő Szent Györgynek a csillagok? A Nyolcadik Krónika mindent feltár! Mi szószerint írjuk a történelmet, „Kezdettől fogva…”
A 9-15. csoport és a tanfolyam keretéről cikkünk második részében olvashattok, ami a jövő héten jelenik meg! 🙂

Hraskó Anna

Pajtás: XV.
Tanfolyam: 58-59.
II. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .