Cikkek Egyéb Tanfolyam

TTTT-Tippek, trükkök, tanácsok a tanfolyamhoz

Kedves ifjú tanfolyamosok!
A mai napon elkezdődött a négyhónapos tanfolyam. Hogy biztos minden zökkenőmentes legyen, kigyűjtöttünk nektek néhány gondolatot, ami megkönnyíti számotokra ezt a négy hónapot (nem mintha egyébként nehéz lenne).

  1. Ha kérdésed van, vagy tanácsra van szükséged, esetleg valamilyen problémád akad, nyugodtan fordulj bármelyik ifihez! Ne feledd, mi azért vagyunk itt, hogy neked segítsünk! Mivel mi azon munkálkodunk, hogy neked jó legyen, légyszíves mindig hallgass ránk, mert ha megkérünk valamire, az csak a te érdekedben történik!
  2. Legyen nálad mindig kaja! Egy péksüti, egy csoki, esetleg aszalt gyümölcs, vagy más ennivaló. Az órákon figyelned kell, és ezt korgó pocakkal nehéz. Attól függetlenül, hogy a szombati alkalmakon kapsz ebédet, hozz magaddal valami kis nasit vagy szendót!
  3. Az alkalmakra próbálj meg időben érkezni, indulj időben! Ha ez esetleg nem jön össze, akkor sincsen probléma, de ezt próbáld meg jelezni valamelyik ifid felé, főleg, ha hétvégi alkalomról van szó!
  4. A megtanulandó anyag elég nagy, de ha óráról órára tanulsz és ezek alapján megírod házikat, könnyű dolgod lesz, hiszen egyszerre csak keveset kell tanulnod, és a vizsgára mindent tudni fogsz. A háziknak időben állj neki, mert ha bármiben segítségre lesz  szükséged, még lesz időd segítséget kérni tőlünk!
  5. A kiosztott papírokat őrizd meg, ezek olvasása a későbbiekben szép emlékeket juttatnak majd az eszedbe! A tankönyvek, füzetek pedig a későbbi vizsgákra való felkészülésedkor is segítséget nyújthatnak.
  6. A közös utazásokkor bátran énekelj, ne zavarjon, ha esetleg nem tudod fejből a szöveget, erre van a Daloló, amit nem árt, ha magaddal hozol a hétvégi alkalmakra. Az se tartson távol az énekléstől, ha nincs olyan jó hangod, hiszen nem az a lényeg, hogy tökéletesen énekelj!

A tanfolyamos ifik  

Veress Hunor

Pajtás: 54. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 62-63. tanfolyam, V. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .