Klub Programok

Focishow december 8-án!

A Hüviliga következő állomása a Só kupa lesz, december 8-án a soroksári Labdakert Sportklubban.

Az októberi szezonnyitót követően alig másfél hónapot kell csak kiszenvednie játékosainknak tétmeccsek nélkül, edzésekkel. Visszakanyarodva, nagyszerű hangulatú, rendkívül színvonalas torna volt a Paprika kupa, amelyen az FC Mérnemfelelmeg tarolt, 100%-os mutatóval zsebelték be a bajnokságot.

Itt a lehetőség a trónfosztásra azonban a többieknek, december 8-án újra ringbe szállhatnak a hüviligások, ezúttal a Só kupa keretein belül. Bár legutóbb a HüviAréna jól vizsgázott, az egyre téliesebbre forduló időjárás okán ismét felkeressük öreg barátunkat, a Labdakert Sportklubot (1095. Budapest Soroksári út 79-91.), így a Só kupa már itt kerül megrendezésre.

A Só kupára ezúttal is nyolc csapat jelentkezését várjuk! Regisztrálni EZEN a linken tudtok a csapatnévvel, játékosok felsorolásával, valamint a mezszínetek megnevezésével. A jelentkezéseket a készlet erejéig (=amíg be nem telik a nyolc hely), de legkésőbb december 4-e, keddig várjuk! Kérünk titeket, hogy figyeljetek, hogy egy csapatba minimum 5 főt regisztráljatok, és mindenképp olyanokat, akik biztosan részt vesznek a kupán, az esetleges létszámhiányotokat a nap folyamán már nem tudjuk figyelembe venni!

A pontos találkozó illetve a nap menete a résztvevő csapatok számának függvényében fog majd nyilvánosságra kerülni!

Sajnos a Labdakert nem ingyenes móka, ezért valamennyi csapattól szeretnénk kérni 6.000 forint nevezési díjat a program napján!

A bajnokságra mindenképp hozzatok magatokkal a nevezésben megjelölt színű mezt, focicipőt (NE stoplisat!), illetve egész napra elegendő ételt és italt! Némi költőpénz sem jöhet rosszul, hiszen a helyszínen büfé is fog üzemelni!

Ahogy eddig, természetesen a Só kupára is várjuk szeretettel kedvenc szurkolóinkat, akik eddig mindig elképesztő hangulatot varázsoltak a HüviLigákra!

Jelentkezésre fel, legyen ez egy igazi futball show!

Ria-ria HüviLiga!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .