Cikkek Gyermekvasút

A kiváló azért jobban megfelelne!

Szakmai vizsga
Szakmai vizsga

Hátunk mögött hagytuk a vizsgaidőszakot, lezajlott a középdöntő, és ismét bebizonyosodott, hogy nincs itt semmi lehetetlen: idén (is) több, mint 222-en szereztek kiválóan megfelelt vizsgaeredményt, nekik ezúton is gratulálunk!

Ez a cikk most elsősorban azoknak szól, akik a másik, hasonló számosságú halmazba tartoznak, vagyis akik megfelelt vizsgaeredménnyel zárták a vizsgaidőszakot. Ha úgy érzitek, ennél többre vagytok képesek, és sikerülne a kiváló is, semmiképp se hagyjátok abba az olvasást! A következő időszakban ugyanis biztosítunk néhány javítóvizsga-alkalmat azoknak, akik a megfeleltjüket kiválóra szeretnék javítani.

A kiváló vizsga nemcsak menő, de néhány dologhoz kifejezetten szükséges is:

  • sokvonatos menetrendben felelősségteljesebb beosztások ellátásához (ha (a teljesség igénye nélkül) szeretnétek hétvégente rendelkezni, mindenetek a Torony, vagy éltek-haltok egy végállomási pénztáros szolgálatért, itt a lehetőség!)
  • kisegítő szolgálat ellátásához (ez pedig mostanában kifejezetten izgalmas: nemcsak a gőzmozdonyrajongóknak, de a hétvégi sokvonatos menetrendek kedvelőinek is kedvesek az előttünk (és mögöttünk) álló hétvégék – szóval irány kisegítőzni, a nevelőnél tudtok jelentkezni!)
  • Ifivezető-képzésre jelentkezéshez (a jelentkezéshez szót kétszer is aláhúznánk: ha valaki jövőre IK-s szeretne lenni, még idén szerezzen kiváló vizsgát!)

Ha meggyőztelek, hogy ez az a lehetőség, amire titkon mindig is vágytál, következzenek az időpontok:

  • április 14. (vasárnap) 15:00
  • május 5. (vasárnap) 15:00
  • május 19. (vasárnap) 15:00

A vizsgákat az Otthonban tartjuk, azokra külön jelentkezni nem kell. A vizsgázók vigyék magukkal a Gyermekvasutas Ellenőrzőjüket.

Figyelem! Ha javítóvizsgára tervezel menni, mindenképp készülj fel alaposan, mert az alkalmakon nemcsak javítani, de rontani is lehet!

Emlékeztető:
„Kiválóan megfelelt” minősítés eléréséhez a vizsgalapon szereplő összes kérdés esetében tökéletes (illetve legfeljebb három kérdés esetében nem tökéletes, de legalább 80%-os válasz) szükséges.

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .