Cikkek Hírek NVP Programok

Wonderland április 30.

Kedves Meghívottak!

Bizonyára már sokan hallottatok a következő nagyvasúti csoportprogramról, a Wonderlandről. Az április 30-án, délután megrendezésre kerülő esemény, a megszokottakkal ellentétben a 20-as évek hangulatát fogja visszaadni. A helyszín nem lesz más, mint a Gyermekvasutas Otthon, ahova már elegánsan, kicsinosítva, szép ruhában várunk mindenkit 17:00-ra.

A bál kezdete előtt lehetőségetek lesz lepakolni, hogy semmi se akadályozzon titeket a bálozásban, valamint ha nem a báli ruhátokban jöttetek, azt is át tudjátok majd venni.

Az ezt követő megnyitó után, a bálkirálynő és bálkirály jelöltek felvonulása következik, akikre majd ott, a helyszínen tudtok szavazni.

A rendezvény nagy részében szabadon látogathatjátok majd az állomásokat, ahol többek között lehetőségetek lesz elmerülni a koktélkészítés rejtelmeiben, tőzsdézhettek, egy-egy társasjáték parti alatt teázhattok, házasodhattok, filmet nézhettek, focizhattok, és sok-sok más helyszín is vár még titeket.

Minden állomáson pecséteket gyűjthettek majd, amiket tombolára tudtok majd beváltani. A tombolát mindenki a saját csoportjának gyűjti, és a sorsoláson egy általunk készített, elegáns vacsorát nyerhettek az utolsó hétköznapi szolgálatok estéjére.

Azok se csüggedjenek, akik esetleg nem nyerik meg a csoportos ajándékot, mert ezen felül 3 db páros mozijegy is gazdára talál a programon!

Az bálnak ezt követően, 21.00-kor lesz vége, szintén az Otthon teraszán.

A szórakozást és jókedvet garantáljuk, számítunk mindenki részvételére!

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .