Cikkek Érdekesség Klub Programok Ti írtátok

Gasztro élménybeszámoló – Ismét (volt) gasztro klub!

Kedves falni vágyók és leendő falni vágyók!

„Április 10-én 11 gyermekvasutas pajtás gyülekezett a Kálvin téren. Hogy miért?
Ez egyszerű, mivel akkor tartották a tanév utolsó előtti Gasztro klub alkalmát. Miután felsorakoztunk, egy rövidke séta után megérkeztünk úticélunkhoz, a Waffle&love goffrizóhoz. Mikor beléptünk az helyiségbe rögtön megcsapott a sok finom édesség illata. Ami nagyon érdekes volt, hogy mi magunk állíthattuk össze a saját goffrinkat. Kérhettük gyümölcságyon, buborékosan, rá erdei gyümölcsöt vagy Oreot, szóval bármit, bárhogyan, bármivel. Miután mindenki megkapta a várva-várt finomságát, elindultunk a Károlyi Kertbe, hogy ott egy rögtönzött piknikezés keretében elfogyasszuk a goffrinkat. Egyikünk már sokadszorra volt itt, másikunk először volt Gasztro Klubon, de azt mind a ketten állíthatjuk, hogy elmegyünk a következő, évzáró alkalomra. És Ti? Ott lesztek?” – írta Gulyás-Balla Márk és László Bálint.

Már nem kell sokat várni, hogy kiderüljenek a következő, évzáró alkalom részletei! (Egészen pontosan semennyit sem kell várnod a részletekre ? )
A következő alkalmunkat a Pántlika nevű retró helyen fogjuk tartani, amely a Városligetben helyezkedik el. Tarts velünk, ha
• szeretnél egy jó hambit enni
• éhes vagy
• szeretnél részt venni az év utolsó gasztro klub alkalmán
• tudni szeretnéd, hogy ki viheti haza a meglepetés ajándékot!
Találkozzunk 2019. 05. 14-én, egy szép keddi napon 16:30-kor a Mexikói út M-nál lévő Burger King előtt, és töltsünk el együtt egy felejthetetlen délutánt! (Ne hagyd otthon a matricagyűjtő lapodat és 2000 Ft-ot sem!)
Reméljük, hogy kedvet kaptál a programhoz, ha esetleg még sem, akkor reméljük, hogy kedvet fogsz!

Netti-Anita-Dóri-Rita-Peti

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .