Cikkek Hírek NVP

Métaselejtezők, első rész

Az időjárás kegyes volt hozzánk a métaselejtezők első félnapján: május 11-én délután a II., VI., VII., XI. és XIII. csoport csapott össze a Nagyréten. Mozgalmas mérkőzéseknek, szép játékoknak és drámai küzdelmeknek lehettek tanúi, akik arrafelé jártak. Minden részt vevő csoportnak gratulálunk!

A délelőtt tabellája a következő:

Csoport Pont Össz. befutók
XI. 12 pont (167)
II. 6 pont (125)
VII. 6 pont (113)
XIII. 3 pont (126)
VI. 3 pont (109)

Ez azt jelenti, hogy a veretlen XI. csoport érdemli a legnagyobb gratulációt, hiszen ők bizonyultak a legjobbaknak, és így biztosan helyet szereztek maguknak az elődöntőkben. A II. csoport pedig még reménykedhet a továbbjutásban, hiszen amennyiben a 19-i selejtezőkön a második helyezettek gyengébben szerepelnek, ők jutnak be negyedikként az elődöntőkbe. (Tavalyi azonos témájú cikkem zárójeles megjegyzése idén is aktuális: részrehajlás nélkül, stílszerű lenne, ha a MÁSODIK csoport lenne a legjobb második helyezett.)

Még egyszer gratulálunk minden résztvevőnek! Találkozunk a Sátorfeszten! (Részletekért erre tessék!)

Sátorfeszt a Facebookon

19-én játsszátok a selejtezőt? (Emlékeztetőül: az eredetileg május 12-re meghirdetett selejtezőket a várható eső miatt egy héttel később, május 19-én vasárnap játsszuk, a kihirdetettel megegyező rendszer szerint.) Ez esetben, ha még nem tettétek meg, csatlakozzatok Facebook-eseményünkhöz:

Métaselejtezők a Facebookon

Itt pedig megnézhetitek a vadiúj szabályvideót:

MÉTASELEJTEZŐK
2018. 05. 19. vasárnap:
Találkozó az I., IV., V., VIII. és IX. csoportoknak 8:00-kor, elbúcsúzás 13:30-kor az Otthon teraszán,
míg a III., X., XII., XIV. és XV. csoportokat 12:30-ra várjuk és 18:00-kor búcsúzunk el tőlük.
Ha még nem fizettetek előleget a Sátorfesztre, a selejtezőkön is megtehetitek!

Faragó István

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .