Cikkek Gyermekvasút Hírek Vasúton

GYVTV – Évvége

Az évvégi montázsoknak mindig óriási szerepet szánnak, legyen az egy YouTube Rewind, vagy egy szilveszteri RTL Klub híradó. Azonban amikor valaki erre vállalkozik, nem gondol a helyzet nehézségeire, így rengeteg, ezeket a tartalmakat rosszalló véleményt hallhattunk már. Példának elég csak arra gondolni, hogy az előző évi (azaz a 2018 év végén megjelent) Youtube Rewind lett a legtöbb dislike-kal rendelkező videó a platformon. És, hogy miért ennyire kritikusak a nézők ezekkel kapcsolatban?

Egy év mindenkinek mást jelent. Más élményeket éltek át, így az egész időszak megítélése különbözik az emberekben. Ez szintén látszik a YouTube példáján keresztül, hiszen a 16.000.000 dislike mellé társul 2.500.000 like, ami azért bőven nem az elhanyagolható kategória. Az emberek egy összefoglalóban azt szeretnék látni, ami nekik kedves és jó volt az évben, és ezt minden készítő próbálja kielégíteni. Nyilván egyhangú véleményt lehetetlen elérni ezzel kapcsolatban.

Mi a GYVTV-nél szintén törekszünk az egész év jó és családias hangulatát megörökíteni az adásainkban, reméljük nálatok sikert aratnak. Az évvégi összefoglaló montázsunk ma 20.00-tól elérhető a csatornánkon!

„Ennyi volt mára a GYVTV híradó, találkozunk a következő adásban!

Viszontlátásra!”

Norbert Blum

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .