Cikkek Gyermekvasút Hírek NVP Vasúton

24 ÓRA?!?!?!

Szereted a métát? Úgy érzed sose lehet elég belőle? Ezen a programon megállás nélkül játszhatsz majd egész nap! Azonban ez nem csak sima métabajnokság lesz, ugyanis a játék 24 óráig szünetmentesen fog menni.
Szeptember 28-án (és 29-én) egy rekordállításnak lehettek a részesei, ha eljöttök a Marathonra, a következő nagyvasúti-programra. Ezen az eseményen egy célkitűzésünk van, hogy 24 órán keresztül pattogjanak a labdák, lendüljenek az ütők, legyenek levegők és halatszódjon az a felkiáltás, hogy: „MÉTA”! A résztvevő csoportok két nagyobb csapatba lesznek beosztva, a kékek és sárgák közé. (Ezt a sorsolást hamarosan láthatjátok a GYVTV-n)!! Ez a két nagyobb csapat lesz egymás ellen a reggeli eredményhirdetésig. Egy csoport fél óráig fog játszani, majd lecserélik őket. Így napközben átlagosan három és fél, éjszaka pedig másfél óránként lesz egy csoport pályán. 
„NADE MIT TUDUNK CSINÁLNI A MECCSEK KÖZÖTT?!”
A métával párhuzamosan lesz lehetőség napközben Guinnes sportokban rekordot állítani, este filmet nézni, vérfarkasozni, társasozni. 

Amit mindenképpen hozz magaddal:
❗Minden elengedhetetlen dolgot egy ottalváshoz. (hálózsák, pizsi, tusfürdő, fogkefe, polifoam stb…)
❗KULACSOT, mert műanyag pohár nem lesz a büfében a környezetünk miatt. 
❗Tányért és evőeszközt, ugyanis a vacsorához se szeretnénk műanyag tányérokat használni. 
❗Sportos ruhát, váltócipőt a tornaterembe

REGGELI NEM LESZ BIZTOSÍTVA!!!444!! 

Kövessétek a Facebook eseményt, ott minden fontos infó kint lesz, iratkozzatok fel a GYVTV-re a sorsolás eredményéért, és írjátok meg a SiHuHu chatbotnak, hogy „nvp”, a részletes információkért!

  • Legyetek minél többen, hogy részesei lehessetek egy rekord felállításának!

Norbert Blum

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .