Cikkek Egyéb Érdekesség

Nagy őszi horoszkóp

A bolygók állása, és a csillagok vizsgálata után most tudtára adom a csillagjegyeknek, hogy mire számíthatnak ősszel.

Kos (03.21-04.20.)

Ősszel próbáljon meg gátat szabni türelmetlenségének, és próbáljon higgadt maradni. A sok lassújel különösen idegesíti, főleg az zavarja, hogy tehetetlen ez ügyben. Vigaszul szolgálhat, hogy erős egyénisége megmutatkozhat a szolgálatok során, akár felelősségteljes összetett beosztást is kaphat! Az igen távol álló Merkúr sajnos nem segíti ősszel. Zöldsége a karalábé.

Bika (04.21.- 05.20.)

Régi haragosa újra feltűnhet a színen, akire még mindig haragszik. Mindenképpen üljenek le, és egy jó krumplis kenyér mellett beszéljék meg nézeteltérésüket. Akár még barátok is lehetnek. Sajnos a Vénusz igen titokzatos az évnek ebben a szakában, nem enged betekintést a szolgálatokhoz, ezért legyen felkészült, nem tudhatja, mi vár Önre! Színe a zöld, de a piros is segítheti.

Ikrek (05.21-06.21)

Természetes kíváncsisága télen sem nyugodhat, de vigyázzon, nehogy belenyúljon váltóba, csak azért, hogy közelebbről megfigyelhesse a váltó kenőolaját! Közösségi oldalai csak úgy virágzanak ősszel, soha nem látott még ennyi lájkot. Hajlamos rá, hogy igen éretlenül viselkedjen, ezért az ősz folyamán próbáljon meg felnőni a feladataihoz, akár rendelkező is lehet! Gyümölcse az alma.

Rák (06.22-07.22)

Az ősz igazi változást fog hozni az életében. Túlfűtött érzelmei megértő fülekre találhatnak, akár partnert is találhat, vagy megerősödhet kapcsolata az eddigivel. Ne hagyja magát csüggedni, ha úgy érzi, nehezen boldogul. Családja ott áll mögötte, ne feledje! Figyelje segítőjének, a Holdnak az állását. Újholdkor tartson egy önértékelést. Ha esetlegesen összetűzésbe keveredne, álljon ki magáért. Színe az ekrü.

Oroszlán (07. 23.-08.23) Kalandvágya ősszel sem ismer határokat, ezért rosszul fogja érinteni egy esetleges hangosbemondó beosztás. Ha feleslegesnek érzi magát, gondoljon azokra az életmentőkre, akik az olimpiai úszókra vigyáznak a medencében. Egyből jobban fogja magát érezni. Jó érzéke van a tanításhoz, próbálja meg csoportja új tagjait segíteni. Amennyiben 8-os vagy 9-es, valamint kiváló vizsgával rendelkezik, és még nem jelentkezett IK-ra, 15-éig megteheti. Csillagja a Nap.

Szűz (08.24-09.23)

Csillagjegyéből adódó bizonytalansága továbbra sem fogja nyugodni hagyni. Ráadásul lehetséges, hogy őszi szolgálataiban többször is rendelkező lesz, ami nem fog jót tenni önbizalmának. Nézze át a rendelkező teendőit, ha teheti. Sok új hatás érheti, de ne futamodjon meg előlük, mert a változás akár szerelmet is hozhat magával. Színe a vörös.

Mérleg (09.24.-10.23.)

Mérlegként fontos számára az egyensúly, amit az ősz el is hozhat, csak észre kell vennie. Vigyázzon, mert könnyen elvész a lehetőség. Társasági személy, ezért mindenképpen járjon el csoportja programjaira, sőt akár pár klubot is megnézhet magának, ahol új embereket ismerhet meg. Mindig meghallgat másokat is, de adjon saját véleményére is, főleg ha felelősségteljes beosztást kap. Zöldsége az uborka.

Skorpió (10.24-11.22.)

Tipikus hősszerelmes érzéseit ismét felborzolhatja egy bak jegyű naplózó. Gondolja át, hogy tényleg komolyan gondolja-e vagy csak egy hirtelen fellángolás kerítette hatalmába. Ha komolyan gondolja, nézze át a bak horoszkópját is, hátha megtud valamit kiválasztottjáról. Őre, a Plútó kozmikus ködbe burkolózik, ezért különösen vigyázzon magára. Szereti az irányítószerepet, de ősszel érje be a váltókezelő beosztással. Gyümölcse a mandarin.

 Nyilas (11.23.-12.21.)

Meggondolatlansága komoly bajba sodorhatja. Meg van rá az esély, hogy ősz folyamán váltókezelőnek is be fogják osztani. Ha mérgelődik, figyeljen magára. Ne mondjon vagy tegyen olyat, amit később megbánhat. Ha valakivel gorombáskodott az elmúlt időben, kérjen tőle bocsánatot, hisz mind tudjuk, milyen a karma. Bármilyen nehézséggel áll szemben, jusson eszébe, akaratereje nem ismer határokat. A Jupiter tisztán látható az égbolton, ez is annak a jele, hogy sikeres ősznek néz elébe. Színe a lila.

Bak (12. 21-01.20.)

A Szaturnusz gyűrűi szimmetrikusan rendeződtek az ősz elején. Ez jelenthet hatalmas fejlődést mind szerelmi, mind a munka terén. De vigyázzon, könnyen visszájára is fordulhat. Vigyázzon, nehogy 99-et kapjon egy felelősségteljes beosztásra, például Virágvölgy rendelkező-naplózóra. Jellemző magára, hogy fél az újtól, viszont higgye el, az új menetrend csak a javát szolgálja. Ne tartsa távol magát tőle. Ha a feltételek megfelelőek, gondolja át az ifiképzés dolgot. Lehet nem ártana egy próbát tenni. Zöldsége a sárgarépa.

Vízöntő (01.21-02.20.)

Ősz elején lehangolt lehet, megviseli az iskolakezdés, de ne féljen, az Uránusz tisztán látszik, vagyis ha erőt vesz magán, leküzdheti az évkezdés nehézségeit. Figyeljen oda a társaságára, ha nem találja meg a közös hangot valakivel, üljenek le, és beszéljék meg a nézeteltérést. A hétköznapi szolgálatokat eddig em viselte jól, hiányzott belőle a pörgés, a mostani lassított menetrendet pedig még rosszabbul fogadj majd. Kitartást, nem tart sokáig! Színe a türkiz.

Halak (02.21.-03.20.)

Belső érzései mindig is jó irányba vezették, és ez a Neptunusz megfelelő állásából adódóan folytatódni is fog. Azonban nem veszi észre titkos hódolóját, akivel egyébként maga is szimpatizál, de az illető nem meri megtenni az első lépést. Lépjen maga. Amit elkezd, hajtsa végre, ne adja fel a felénél. Ha ez nehezére esik, kérje barátai segítségét, bátorítani fogják céljai elérésében. Ha teheti mozduljon ki a lakásból. Jót fog tenni a friss levegő.

 

 

 

Veress Hunor

Pajtás: 54. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 62-63. tanfolyam, V. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .