Cikkek Egyéb Gyermekvasút Hírek Klub Programok

Újra itt a HüviLiga!

Október 19-én a Ketchup kupán megkezdődnek az első mérkőzések, elindul az idei szezon!

Bizonyára senkinek nem kell bemutatni, hogy mi is az a HüviLiga. Egy olyan bajnokság, ahol saját csapatod kerül a középpontba, és ahol különböző kupákon mérhetitek össze tudásotokat, tehetségeteket más csapatok ellen vasutas kereteken belül. Ha szeretsz sportolni, szívesen megmutatnád, milyen jó csapatot alkottok csoporttársaiddal, vagy csak szeretnél irtó jó hangulatban mérkőzéseket játszani, akkor itt a helyed.

Az eddigi alkalmaktól rendhagyó módon, egy hatalmas újítással készültünk, ugyanis a Ketchup kupán nem a focié, hanem a röplabdáé lesz a főszerep, ahol 5 fős csapatok jelentkezését várjuk, hogy a Hűvösvölgyi alakulótéren megmérkőzhessenek egymással. Nem kell profinak lenned, ha nem vagy teljesen tisztában a szabályokkal az sem baj, ugyanis itt mindent elmondunk, ha érzel magadban egy kis lelkesedést akkor mindenféleképpen megéri jelentkezned. 

A regisztrációt megnyitottuk, jelentkezni EZEN a linken tudtok.

Fontos, hogy egy csapatban a pályán egyszerre 5 fő játszhat, tehát ennél kevesebben semmiképp se regisztráljatok, illetve az esetlegesen meg nem jelenő játékosokat is időben pótoljátok! A bajnokságba 8 csapat jelentkezését várjuk, érdemes tehát igyekezni a csapatépítésnél, és minél hamarabb regisztrálni! A nevezési határidő október 16. szerda! A Ketchup kupa részleteiről a nevező csapatok létszámától függően tudunk beszámolni, de előzetes várakozásaink szerint 10 órától kb. 14 óráig fognak tartani a mérkőzések.

A játékosok mindenképpen rendelkezzenek meleg, sportos ruhával, a nevezésben megjelölt színű mezzel, illetve egész napra elegendő étellel és folyadékkal, de mi is fogunk készülni egy kis ennivalóval és meleg teával. Ahogy azt már megszokhattátok, nem csak játékosokat, de szurkolókat is nagyon sok szeretettel várunk a Ketchup kupára!

Bajnokságra felkészülni, RIA-RIA-HÜVILIGA!

Böröcz Nándor

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .