Cikkek Klub Programok

HüviLiga – Szalámi kupa!

Focicipőket elővenni, labdákat bekészíteni, ugyanis itt az idei 2. HüviLiga alkalom! Még le sem zajlottak az első meccsek, de kicsit több mint 2 hét múlva máris itt a következő kupa, ahol a hagyományokhoz híven a focié lesz a főszerep. Az alkalom a „Szalámi kupa” névre hallgat és ismét Hűvösvölgyben kerül megrendezésre 2019.11.02-án, de a Ketchup kupával ellentétben nem az alakuló téren, hanem a tornateremben. 4+1 fős csapatok jelentkezését várjuk, akik majd megmérkőzhetnek egymással.

A regisztrációt megnyitottuk, jelentkezni pedig EZEN a linken tudtok.

Fontos, hogy egy csapatban a pályán egyszerre 5 fő játszhat, tehát ennél kevesebben semmiképp se regisztráljatok, illetve az esetlegesen meg nem jelenő játékosokat is időben pótoljátok! A bajnokságba 8 csapat jelentkezését várjuk, érdemes tehát igyekezni a csapatépítésnél, és minél hamarabb regisztrálni! A nevezési határidő október 31, csütörtök! A Szalámi kupa részleteiről a nevező csapatok létszámától függően tudunk beszámolni, de előzetes várakozásaink szerint 9 órától kb. 15 óráig fognak tartani a mérkőzések.

A játékosok mindenképpen rendelkezzenek meleg, sportos ruhával, a nevezésben megjelölt színű mezzel, illetve egész napra elegendő étellel és folyadékkal, de mi is fogunk készülni egy kis ennivalóval és meleg teával. Ahogy azt már megszokhattátok, nem csak játékosokat, de szurkolókat is nagyon sok szeretettel várunk a Szalámi kupára! Ha bármilyen probléma merülne fel a nevezéssel kapcsolatban, kérjétek nyugodtan az ifivezetőitek segítségét.

Meccsekre fel, RIA-RIA-HÜVILIGA!

Böröcz Nándor

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .