Cikkek Klub

Süss mézeskalácsot a Gasztro Klubbal!

A Gasztro klub előző alkalmával megismerhettünk néhányat Mexikói különleges és finom ételt. Itt olvashatjátok Kiss Botond és László Bálint 12.csoportos pajtások élménybeszámolóját a délutánról:
„Nagyon érdekes volt, hogy ahogy beléptünk az ajtón egy teljesen más világba csöppentünk. Tele volt a hely színes és vidám freskókkal. Annyira jó volt a hely és a hangulat, hogy ezt már csak egy jó churrossal lehetett felülmúlni. Az nagyon tetszett, hogy az ételt előttünk csinálták meg, szóval így csak még jobban összefolyt a nyál a szánkban. Ami még nagy meglepetésvolt számunkra, hogy szembe találtuk magunkat a KFC-ből jól ismert poharakkal, de itt minőségi limonádéból ihattunk annyit amennyit csak akartunk. Végül eljutottunk addig, hogy lecsillapítsuk étvágyunkat. Valaki churrossal, valaki quesadillával, de volt olyan is aki mindkettővel egyszerre. A gasztro klub végére mindannyian kijelentettük, hogy „Hajj, de jót ettünk.””

Most pedig a Gasztro klub decemberi falására invitálunk titeket ahol lehetőségetek nyílik megmutatni a kreativitásotokat, ugyanis mézeskalácsot fogunk készíteni és díszíteni! Szabadon választhattok a különböző színű dekortollak és mézeskalács formák közül, sőt ha van valami érdekes vagy menő formád akkor te is hozhatsz, amíg pedig sülnek a finomságok, részt vehettek egy direkt erre az alkalomra készült kvízjátékon.
Amit mindenképpen hozzatok az alkalomra:
-Jókedv
-Matricagyűjtő füzet
-Mézeskalács formát ha külön szeretnél
A találkozó Hűvösvölgyben, az Otthonban lesz december 12-én (csütörtökön) 16:00-kor és az alkalom 19.00-kor ér véget ugyan itt. Erre az alkalomra költőpénzt nem kell hoznotok!
Mindenkit sok szeretettel várunk!

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .