Friss Klub

Süss mézeskalácsot a Gasztro Klubbal!

A Gasztro klub előző alkalmával megismerhettünk néhányat Mexikói különleges és finom ételt. Itt olvashatjátok Kiss Botond és László Bálint 12.csoportos pajtások élménybeszámolóját a délutánról:
„Nagyon érdekes volt, hogy ahogy beléptünk az ajtón egy teljesen más világba csöppentünk. Tele volt a hely színes és vidám freskókkal. Annyira jó volt a hely és a hangulat, hogy ezt már csak egy jó churrossal lehetett felülmúlni. Az nagyon tetszett, hogy az ételt előttünk csinálták meg, szóval így csak még jobban összefolyt a nyál a szánkban. Ami még nagy meglepetésvolt számunkra, hogy szembe találtuk magunkat a KFC-ből jól ismert poharakkal, de itt minőségi limonádéból ihattunk annyit amennyit csak akartunk. Végül eljutottunk addig, hogy lecsillapítsuk étvágyunkat. Valaki churrossal, valaki quesadillával, de volt olyan is aki mindkettővel egyszerre. A gasztro klub végére mindannyian kijelentettük, hogy „Hajj, de jót ettünk.””

Most pedig a Gasztro klub decemberi falására invitálunk titeket ahol lehetőségetek nyílik megmutatni a kreativitásotokat, ugyanis mézeskalácsot fogunk készíteni és díszíteni! Szabadon választhattok a különböző színű dekortollak és mézeskalács formák közül, sőt ha van valami érdekes vagy menő formád akkor te is hozhatsz, amíg pedig sülnek a finomságok, részt vehettek egy direkt erre az alkalomra készült kvízjátékon.
Amit mindenképpen hozzatok az alkalomra:
-Jókedv
-Matricagyűjtő füzet
-Mézeskalács formát ha külön szeretnél
A találkozó Hűvösvölgyben, az Otthonban lesz december 12-én (csütörtökön) 16:00-kor és az alkalom 19.00-kor ér véget ugyan itt. Erre az alkalomra költőpénzt nem kell hoznotok!
Mindenkit sok szeretettel várunk!

Bikkes Katica

Ifivezető VIII. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..