Cikkek Egyéb Érdekesség

Nagy téli horoszkóp

A tél és a havazás sajnos elsötétítette az eget, ráadásul a kozmikus köd sem oszlott el sokáig, ezért nem tudtam a kedves csillagjegyeknek időben kellően pontos előrejelzést összeállítani. Most viszont kitisztult az ég, és a Jupiter szelleme is közelebb került a földhöz, ezért most meg tudom írni a kedves csillagjegyeknek, hogy mire számítsanak.

Kos: 03.10. – 04. 20.

Nem sikerült teljesen megfogadnia őszi tanácsomat, miszerint legyen türelemesebb. Igaz, próbálkozik, de ez nem mindig sikerül hiánytalanul. Annak mindenesetre rendkívül örül, hogy a lassújelek többségét leszedték, így a vonat a jól megszokott 20 km/h -val száguldhat. Rendelkezőként figyeljen oda a visszaállt menetidőkre. A Merkúr és Vénusz együttállásával igen sok energia szabadul fel Önben. Vezesse le sporttal. Itala a csapvíz.

Bika: 04. 21. – 05. 20.

A kosokkal ellentétben a Ön bolygója, a Vénusz erejét gyengíti az együttállás. Ha letört, gondoljon rá, hogy milyen jó volt ősszel kibékülni régi haragosokkal, vagy egy angyali teával kuckózzon be a szobájába, és olvasson kötelező olvasmányt. Nincs is annál felemelőbb. Szolgálatokban eredményes lesz, a gyakorlólapjai aránylag jól sikerülnek majd, de vigyázzon, egy csendes naplózó lány, vagy egy hevesebb váltókezelő fiú felborzolhatja kedélyeit. Gyümölcse a narancs.

Ikrek 05. 21. – 06. 21.

Ősszel többé-kevésbé felnőtt feladataihoz, legyen büszke magára, de tartsa szem előtt a pihenést, kikapcsolódást is. Az ünnepekkor pihenje ki a fáradalmakat. Elvezze ki családja társaságát. Ha van párkapcsolata, a tél kifejezetten jót fog tenni neki. Ha nincs figyeljen oda. Elképzelhető, hogy most fognak kopogtatni szívének kapuin. Az új festésű kocsi pozitív energiával látja el. A Jupiter  és Szaturnusz együttállása pozitív energiával tölti fel. Színe a kék

Rák 06.22. – 07.22.

Új partnerével megromolhatnak dolgok. Ne hagyja, hogy felfűtött érzelmei irányítsák. Üljenek le, és egy jó mátrai borzaska mellett beszéljék meg közös dolgaikat. Segítője, a hold most egy csillagközi köd miatt gyengébb energiákat sugároz, próbáljon meg nélküle boldogulni, vagy befoghatja esetleg a Mars energiáit, de ehhez komoly szakértelem szükséges. Mindenesetre, próbálja meg magát kicsit függetleníteni. Színe a hófehér

Oroszlán 07.23. – 08.23.

A mindig újra kíváncsi természetét nem elégíti ki a tél egyhangú fehér takarója, ez könnyen felülkerekedhet magán, de ne hagyja magát legyőzni. Hallgasson egy kis zenét, meg fogja látni, jót tesz. Olvasson kalandregényeket, egy kis fantasy sosem rossz. Ha IK-s, az IK feladatokkal is lekötheti magát. Ne lógassa orrát, nemsokára itt a tavasz, ami amikor az oroszlánok ki tudnak teljesedni. Védelmezője, a Nap, igaz hogy gyengén süt télen, de folyamatosan. Ebből a folyamatosságból merítse erejét. Gyümölcse a mandarin

Szűz 08.24. – 09.23.

Télen bízzon magában, bármi történjék is. Ha esetleg első nekifutásra nem sikerülne vizsgája, ne csüggedjen, van még két lehetősége. Ha ősszel szerelemre talált, erősítse meg a kapcsolatot. Ha nem, keressen tovább, ugyanis a Vénusz téli pályája igen kedvező önnek ezen a téren. Vigyázzon, nehogy kedvét vegye az Mk 45 2003 elszállítása. Nagy segítője lesz még a Neptunusz, figyelje a pályáját. Színe az égszínkék.

Mérleg 09.24. – 10. 23.

Télen sajnos valószínű hogy olyan beosztást kap, amiért nem lelkesedik, de ne feledje, hogy a csoportjáért érdemes feljárni. Iskolában javulhat a teljesítménye, a magánéletben azonban érdemes odafigyelnie. Töltsön több minőségi időt párjával. Téli segítője, a Mars sajnos nem fog tudni teljesen kiteljesedni télen, magára lesz utalva. Gyümölcse a narancs.

Skorpió 10.24. – 11.22.

Az őszi váltókezelés után, kiélheti magát, valószínűleg felelősségteljes beosztást fog kapni. Örökké fellángoló érzelmeivel továbbra is csak csínján, ne rontsa el azt, amit már eddig elért. Párja motivációra szorul, ne hagyja cserben. Emlékeztesse, céljai elérése kulcsfontosságú. Zsúfolt, ócska lakásait télen is takarítsa, ha van ilyen a birtokában. A Plútó, távolsága ellenére is, remekül látszik az éjszakai égbolton, használja ki energiáit. Az ünnepek, és családja közelsége jó hatással lesz önre, ami akár nyárig kitarthat. Színe a sötét vörös.

Nyilas 11.23. – 12.31.

Heves természete télen sem fogja nyugodni hagyni. Egyenesen frusztrálhatja, ha esetleg nincs huzamosabb ideig szervezett programja. Pedig higgye el, rendkívül fontos a pihenés. Télen a természet is alszik, kövesse példáját. Ne rágódjon jelentéktelen dolgokon, nincs értelme. Ha agya elkezdene apró dolgokon kattogni, terelje el figyelmét valamivel. Ebben őrzője, a Jupiter is segíteni fogja. Ha teheti, utazzon vonattal, jót fog tenni. Színe a piros.

Bak 12.20. – 01.20.

A Szaturnusz érdekes állása a telét is érdekessé teheti. Egy furcsa találkozó akár komoly dilemma elé is állíthatja. Hallgasson szívére, az sosem hazudik, bár üzenetét félreértelmezheti. Gondolja át értelmével is, és úgy hozza meg a legjobb döntést. A december vége lelki fellendülést jelenthet önnek, sok kérdesére választ kaphat. Ha ifiképzős, most a jó cél érdekében 120%-ban tegye oda magát. Ismerőse szokatlanul viselkedhet önnel. Ne értse félre szándékait. Gyümölcse a narancs.

Vízöntő 01.21. – 02.20.

Amennyire lehangolt volt ősszel, pont olyan vidám lesz télen. Az ünnepek jó hatással lesznek önre, valószínű eléri magasabb rendű céljait a család, és a karácsonyi menü inspiráló hatásának köszönhetően. Ősszel többé-kevésbé sikerült nézeteltéréseit rendeznie, vigyázzon, hogy ne újuljanak ki. Örömmel tölti el, hogy a lassújelek megszűnőben vannak. A téli szünetben barátait se hanyagolja el. Színe a bíbor

Halak 02.21. – 03.20.

Annyira várja a karácsonyt, hogy már most feldíszítette lakását. A Neptunusz távolsága miatt érzései rendezetlenek. Próbálja meg helyretenni őket, akár baráti segítséggel. Próbálja meg érzelmeit lecsillapítani. Ha kapcsolatban van, figyeljen oda, kritikus időszak következik. Ha azonban szingli, megtalálhatja élet kuglófjának egyetlen mazsoláját, csak oda kell figyelnie. Étele a mazsola.

Veress Hunor

Pajtás: 54. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 62-63. tanfolyam, V. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .