Cikkek Egyéb Gyermekvasút Hírek Programok Vasúton

GyvTv ÉLŐBEN!

„Indul, a GYVTV!”

Biztos sokszor hallottátok már ezt a szállóigévé vált kifejezést. (Ugyanez elmondható az „IngYuL a TtVgY!” mondatról is, de ezt mindenki érdekében hanyagoljuk! Köszönjük!) Hatásvadászatként én is szeretem használni olyan pillanatokra, amikor valami olyan dolog történik a YouTube csatornán, amire azelőtt még nem volt példa. ÉÉÉS egy ilyen esemény éppen most fog bekövetkezni. A már-már most unalmassá váló otthonlétet próbáljuk egy kicsit színesíteni, egy élő adással. (Pontosabban nem eggyel.)

Mik is lesznek ezek? (Egyelőre) Kétfajta stream várható, a Legyen ön is milliomos és a Honfoglaló nevű játékokkal. A legelső adás ugyan nem, mert még mi is csak ismerkedünk a technikával, de az azutániakban TI is játszhattok majd. Így ezek interaktívak lesznek. A Honfoglalóban egy előre létrehozott szobába tudtok majd becsatlakozni, a Legyen ön is milliomosba pedig betelefonálós alapon lehet majd kérdésekre válaszolgatni.

Hol lesznek ezek láthatóak? A GyvTv YouTube csatornáján. Úgy fog megjelenni számotokra, mint egy sima videó. Tudtok majd mellette valós időben hozzászólni, kérlek titeket, hogy ezt olyan keretek között tegyétek, ahogyan a vasúton is megnyilvánulnátok.

Mikor lesznek ezek? A legelső élő adás, most pénteken (2020. 03. 27-én) este 18:00-kor lesz, amikor honfoglalót fogunk majd játszani. Mindenkit várunk szeretettel!

Ééééés… INDULAGYVTV!