Cikkek Egyéb

Minden, ami szebbé teszi a tanulós napokat – DIY iskolai cuccok

Elszomorít a sárga borítású graffit ceruza? Unod már, hogy mindig egyedül csak a süni mosolyog rád a füzetedről? Snassznak érzed, amit a tolltartód rejt? Van megoldás!

Elsőre talán furcsa lehet.  Szép az idő, meleg van, javában májust írunk, közeleg a nyár – ez pedig mind arra utal, hogy hamarosan véget ér a suli. Habár már egy ideje senkinek nem kellett reggelente a tömegközlekedési eszközökön ébresztgetnie a társait, majd délután sprintelni haza, hogy bedőlhessen az ágyba egy nagy sóhajtás kíséretében, az oktatás nem állt meg. Most viszont, hogy mindenki az íróasztala és a hűtőszekrény között ingázik reggeltől délutánig, különösen nagy szükségünk van arra, hogy kiszakadjunk a monotonságból – és ezzel együtt szebbé tegyük azokat a dolgokat, amik közvetlenül körülvesznek.
Ehhez hoztunk most nektek ötleteket, amiket akár a nyár folyamán is elkészíthettek, hogy aztán a jövő tanévben lendületet adjanak a hétköznapokban. Lássunk is neki! 🙂

Egész évben nyár – avagy a füzetek színes forgataga
Rengeteg lehetőség rejlik egy egyszerű, sima borítójú füzet kidekorálásában, és általában nem is kell hozzá több néhány színes lapnál, festéknél és a fantáziádnál.
Ha pedig a kézügyességed nem éppen a legjobb, nyomtass ki fényképeket, amiket szívesen látnál mindennap, akár a nyári emlékeiddel, és különböző formákban ragaszd rá a füzetre!

 

Kezedben a mosolyod – jópofa módszerek a ceruzák beborítására
Akárcsak a füzeteknél, a ceruzáknál is számtalan módja létezik a kidekorálásnak.
Szereted a cuki állatkákat? Vagy inkább egy menő szín összeállítással dicsekednél?

Asztaldísz, tolltartó, jókedv-teremtő

Szeretnéd felhasználni a befőttes üvegeket, mert már nem férnek el a konyhában?
Ezernyi jó ötletet lehet találni, a mi kedvenceink:

Ha netán kedvet kaptál valamelyik elkészítéséhez, akkor ne habozz, ez a sok csecse-becse csak arra vár, hogy elkészítsd őket!