Cikkek Gyermekvasút Szakmai

Elérhető a 2021-es Segédlet és megújult a Gyermekvasutas Tankönyv

Segédlet 2021
Fotó: Tóvári Ferenc

Már elérhető a megújult Segédlet és a szintén megújult Gyermekvasutas Tankönyv a sihuhu.com/szakmai oldalon.

Segédlet és Hasznos mondatok

Mint minden tanévben, idén is elkészült a szolgálatok kötelező felszerelése, a Segédlet. A nyomtatott kis füzetet postai úton küldjük majd el, addig digitálisan érhetitek el azt. A feltöltött fájl méretét a lehető legkisebbre tömörítettük, így könnyen tudjátok használni okostelefonról is.

Ezúton is szeretnénk felhívni a figyelmetek, hogy a nevelői iroda telefonszáma, így a Segédlet legelső kérdésére adandó válasz is megváltozott. Ezen kívül a jelen körülményekhez lettek igazítva a Segédlet elején található információk, szabályok is.

Gyermekvasutas Tankönyv

Bár számotokra kevésbé feltűnő, de évről-évre frissül a tankönyv tartalma is. A folyamatosan naprakész változat bármikor letölthető a sihuhu.com/szakmai oldalról. A középdöntőre való felkészüléshez mindig a legfrissebb változat használatát javasoljuk. Külön FIgyelmetekbe ajánljuk a TkBb. részt, mely megújult ábrákkal és bővített magyarázó szövegekkel jelent meg.

Felkészülés otthonról

Ahogy arról korábban is olvashattatok idén a rendelkező alapképzés és a Gyakorlólapok kitöltése is otthonról történik. A héten már megjelent a B gyakorlólap is, jövő héten debütál a C gyakorlólap, sőt idén D és E jelű gyakorlólapot is közzé teszünk. Részletek: https://sihuhu.com/2021/01/iden-is-lesz-eves-szakmai-vizsga/