Cikkek Gyermekvasút

Tájékoztató az avatásról – 2021

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket és az egész családot (valamint a barátokat és az ismerősöket is) a 66. és a 67. Gyermekvasutas Tanfolyamon végzett pajtások avatási ünnepségére, amelyet 2021. augusztus 27-én pénteken 10 órától kb. délig rendezünk Hűvösvölgyben.

Gyülekező az avatandó pajtások számára: a Gyermekvasutas Otthonban

  • 8:00-kor a 66. tanfolyam számára
  • 8:20-kor a 67. tanfolyam számára

Kérjük, az Otthonépületbe a szülők és a vendégek ne jöjjenek be az ünnepség előtt!

Ruházat, melyet otthonról kell hozni: egyenruhához szükséges ruhadarabok (fehér ing/blúz, fiúknak sötét zokni, lányoknak fehér térdzokni). Kérjük, ha a szolgálatokban saját sötétkék nadrágot visel a gyermekvasutas a méretezés miatt, akkor az avatásra is hozza el.

Az avatási ünnepség csapadékmentes időjárás esetén a Hűvösvölgy állomási alatti téren kerül megrendezésre, eső esetén a táborban a tornateremben tartjuk meg. A szabadtéri ünnepség helyszínén tűző napsütés várható, ezért kérjük, a gyerekek kellően kipihenten érkezzenek és igyanak elég folyadékot az ünnepség előtt!

Az autóval érkezők figyelmét felhívjuk, hogy a Gyermekvasút területére behajtani nem lehet, parkolási lehetőség a bekötőútról nyíló P+R parkolóban van.

A felavatott gyermekvasutasokról osztályonként csoportképeket készítünk az ünnepség után a tanfolyamos tablóhoz, még egyenruhában a szülőkkel és vendégekkel közös fotók készítésére 10:50 után van lehetőség a tábor területén.

Az avatási ünnepség próbáját augusztus 22-én vasárnap 15 és 18 óra között tartjuk Hűvösvölgyben, gyülekező a Gyermekvasutas Otthonnál. Lehetőség szerint ezen a napon is számítunk a gyerekek részvételére, ekkor nem lesznek egyenruhában.

További információ kérhető: jelentkezes.gyermekvasut@mav.hu , vagy a nevelőknél: +361 511 5559

Üdvözlettel: az avatás szervezősége

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója