Cikkek

Ifiképzés jelentkezés 2021/2022

Idén is eljött a pillanat, amikor kezdetét veszi az Ifiképzés. A tavalyi évhez hasonlóan ebben az évben is online fogtok tudni jelentkezni legkésőbb 2021. szeptember 10. 19:00-ig. A jelentkezés előtt figyelmesen olvassátok el az IK tájékoztatót.

A jelentkezés menete:

  • az itt található űrlap kitöltése
  • a szülői nyilatkozat, az Önajánlás és az év végi bizonyítvány elküldése  az ifikepzes@gyermekvasut.hu e-mail címre (Tárgy: Név és csoportszám, a csatolmányok 1 db levélben szerepeljenek)

A szülői nyilatkozatot a 0. alkalomra hozzátok magatokkal nyomtatott formában is. Amennyiben valakinek erre nincs lehetősége, úgy a következő lehetőségek állnak fenn:

  • a nevelőtől beszerzi, és hozza a 0. alkalomra;
  • aki a fentieket nem tudta megoldani, hátrány nem éri, a 0. alkalommal adunk ilyen papírt (tehát külön ezért feljönni nem szükséges), amit az első alkalomra hoz vissza aláíratva

Egy kis segítség az önajánláshoz:
Az önajánlásodból azt szeretnénk megtudni, hogy mi motivált téged, hogy jelentkezz a képzésre, miért szeretnél ifi lenni és milyen olyan képességeid vannak, amik hasznodra válhatnak ifivezetőként. Idén az eddigiektől eltérően begépelve kell ezt elküldenetek nekünk PDF formátumban, és nem kézírással.

Sok sikert mindenkinek!

Szülői nyilatkozat IK tájékoztató
Címkék

Szabó Boglárka

Ifivezető
pajtás: 49. tanfolyam, I. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, XIV. és IX. csoport, Ifiképzés