Cikkek

Kisegítő szolgálatok szeptemberben – 2021

Nevelői telefonszám
Telefonszámváltozás
Szeptemberben előre kijelölt napokra meghirdetünk kisegítő szolgálatot Kiválóan megfelelt vizsgával rendelkező gyermekvasutasok szamara.

Szeptemberben előre kijelölt napokra meghirdetünk kisegítő szolgálatot.

Ezekre az alkalmakra is csak Kiválóan megfelelt vizsgával rendelkező gyermekvasutasokat várunk, már lehet jelentkezni a nevelőnél (9:30-tól). A jelzett hétvégi napokon nosztalgiavonati közlekedés is színesíti majd a menetrendet.

Szeptember

  • 4. szombat
  • 5. vasárnap
  • 18. szombat
  • 19. vasárnap
  • 25. szombat
  • 26. vasárnap

A csoportok szolgálatos napjai korábbi cikkünkben találhatóak.

 

Általános tájékoztató a kisegítő szolgálatok rendjéről

Jó, ha tudod, hogy a tanév ideje alatt kik és hogyan jöhetnek kisegítő szolgálatba

A vasútüzemi igények alapján bizonyos napokra kisegítő szolgálatot hirdetünk, melyekre csak Kiválóan megfelelt vizsgával lehet jelentkezni a nevelőnél, általában a dátumot megelőző 21. naptól (elsősorban 9:30 és 16:30 között várja a nevelő a jelentkezéseket, kérjük ennek az idősávnak a betartását).

Ha a kisegítő szolgálatba a gyermekvasutas mégsem tud megjelenni, azt előzetesen a nevelőnél le kell mondani, hogy lehetőséget adhassunk másoknak, illetve valóban biztosítani tudjuk a szükséges létszámot a szolgálathoz. Ha a kisegítő szolgálatot nem mondta le és nem jelent meg a gyermekvasutas, hiányzását írásban köteles igazolni. A második igazolatlan távollét után a kisegítő szolgálatba való jelentkezési lehetőségét a félévre felfüggesztjük.

(A szabályozás kivonata a Segédletben is benne van.)

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója