Tanfolyam

A 68. tanfolyam ifivezetői

Már csak egyet kell aludni a 68. tanfolyam megnyitójáig, ahol 17 jókedvű, segítőkész ifivezető – akikről ebben a cikkben olvashattok kicsit bővebben – nagy izgalommal vár benneteket!

Tanfolyami csoportvezetés

Sziasztok!
Németh Anita vagyok, 20 éves és elsőéves hallgató a Semmelweis Egyetemen. Éppen most lesz 10 éve, hogy én is ott álltam negyedikesként a tanfolyam megnyitó reggelén Hűvösvölgyben, akkor még sejtésem sem volt róla, hogy milyen meghatározó szerepe lesz az életemben ennek a helynek. Az ifivezetőként itt töltött 6 évem alatt főként a XII. csoportban tevékenykedtem. Nagyon szeretek finomakat enni, kirándulni és színházba járni és persze gyerekek közt lenni.  Remélem, sok remek és maradandó élményben lesz részetek itt, miközben életre szóló barátságokat köttök! Bármilyen kérdéssel, kéréssel forduljatok hozzám (is) bizalommal. Sok sikert a tanfolyamhoz!
Puszi, pacsi,
Anita

Sziasztok!
Fekete Dórinak hívnak, 20 éves vagyok. A gimnáziumi tanulmányaim befejezése óta szociológiát tanulok a KRE-n. Imádok a családommal utazni, gyerekekkel foglalkozni, játszani, és egy jó Marvel filmre is mindig kapó vagyok! Majdhogynem napra pontosan 10 éve vagyok gyermekvasutas, pajtás koromat a XV., ifi éveimet pedig a XI. csoportnál töltöttem. Mára már el sem tudom képzelni az életemet a Gyermekvasút nélkül.  Remélem, hogy ti is felejthetetlen élményeket fogtok itt szerezni, és legalább annyira beleszerettek a vasút légkörébe, mint én. A tanfolyamos ifijeiteken túl engem is bármikor, bármivel kapcsolatban nyugodt szívvel keressetek!
Puszi:
Dóri

 A osztály

Sziasztok!
Dallos Mirkó a nevem, és én leszek az A osztály osztályfőnöke. 14 éves vagyok és Székesfehérvár mellett, Tácon élek szüleimmel, bátyámmal valamint kiscicánkkal. A Gyermekvasúton közel 5 évet tevékenykedtem, pajtás éveimet a XIV. csoportnál töltöttem. Nagyon szeretek programokat szervezni, ezt bizonyítja, hogy iskolámban én képviselem a 9.A osztályt a Diákönkormányzatban. Idén az angol után az orosz nyelvet is elkezdtem művelni. Érdekel minden, ami közlekedéssel vagy városfejlesztéssel kapcsolatos. Kedvenc sportom a vívás, ezért párbajtőrözöm hobbi szinten. Nyugodtan keressetek meg bármi problémával, én mindig igyekszem majd segíteni. Már nagyon várom, hogy találkozzunk, a tanfolyammegnyitón tali!

 

Sziasztok!
Lantos Nóri vagyok és az A osztály egyik ifivezetője leszek a tanfolyamon. 15 éves vagyok, Budapesten élek családommal és kiskutyámmal. A Gyermekek Háza alternatív gimnáziumban tanulok angolt. Nagyon szeretem a sportokat különösen a röplabdát. Télen sokat jégkorcsolyázom és síelek is. Szabadidőmben szoktam színházba járni, kirándulni, olvasni és a barátaimmal lenni. Szeretek utazni, ha tehetem, külföldre megyek, de Magyarországon is sok szép helyen jártam már. Ha bármi kérdésetek van, vagy tanácsot szeretnétek kérni, forduljatok hozzám bátran! Én már nagyon várom, hogy találkozzunk, remélem ti is!
Addig is sok puszi: Nóri

Szevasztok!
Mátyus Levi vagyok, 15 éves. Most lesz 5 éve, hogy elkezdtem a tanfolyamot, pont úgy, ahogyan most ti is. A tanfolyam befejezése után a VI. csoportnál töltöttem el jó pár évet, most pedig a 68. tanfolyam A osztályának leszek az egyik ifivezetője. Szeretem a történelmet és a túrázást, ha bármi ilyen jellegű kérdésetek van, nyugodtan keressetek engem!

 

 

Sziasztok!
Szécsényi-Nagy Rudi vagyok, 15 éves. A tanfolyam elvégzése után öt, élményekben gazdag pajtásévem volt, és most a 68. tanfolyam A osztályának leszek az egyik ifivezetője. Kilenc éve sportolok, szeretek futni, biciklizni, de a zenét sem vetem meg: nyolc éve játszom zongorán. Gödöllőn lakom, innen járok be Budapestre iskolába és természetesen a Gyermekvasútra is! Ha bármi kérdésetek van, segítségre van szükségetek, vagy csak beszélgetni szeretnétek valakivel, keressetek bátran, állok rendelkezésetekre.
Addig is puszi, pacsi: Rudi

 

 

B osztály

Sziasztoook!
Galambos Lili vagyok, 15 éves, és idén a B osztály osztályfőnöke leszek. Negyedik éve vagyok ennek a csodás közösségnek a tagja (azon belül pedig I. csoportos voltam), és izgatottan várom, hogy Ti is ide tartozzatok! Szabadidőmet olvasással, vers- és novellaírással szoktam tölteni. 11 éve táncolok, és a 2 nyuszimmal is szívesen játszom. A baráti körömben én vagyok az „anyuka barát”, ölelgetős típus, az emberek bizalommal fordulnak felém, erre bátorítalak titeket is! 🙂 Sok szeretettel várlak benneteket a tanfolyamon, nemsokára találkozunk!
Puszi/pacsi/ölelés: Lili

 

Sziasztok!
Dao Bianka vagyok, 15 éves. Gyermekvasutas pajtásként öt évet töltöttem a XIII. csoportnál, és most a B osztály ifivezetője leszek. Szabadidőmben szívesen töltök időt a barátaimmal, rajzolok, vagy zenélek. Több hangszeren is tudok játszani, 5 éve fuvolázok és 1 éve gitározok. Jelenleg 9.-es vagyok, német szakos, de érdekelnek a természettudományok is. Budapesten lakok és ide is járok gimnáziumba. Ha bármi kérdésetek van, engem is keressetek nyugodtan. A megnyitón találkozunk!
Puszi, Bia ☺

 

Sziasztok!
Détári György vagyok, 16 éves, a 68. tanfolyam B osztályának egyik ifivezetője. Idén negyedik éve hogy vasutas vagyok, eddig pajtásként a VI. csoport tagja voltam. Szabadidőmben szeretek rajzolni, illetve festeni is. Foglalkoztat a vasút világa, főként a vontatójárművek gépészeti része, de az alap szakmai tudásban felmerülő kérdésekkel is nyugodtan fordulhattok hozzám! Találkozunk a tanfolyamon!
Puszi, pacsi: Gyuri

 

 

Sziasztok!
Franczel Dávid vagyok, 15 éves, ebben az évben kezdtem meg a gimnáziumi tanulmányaimat.  Nagyon szeretek sportolni – régebben tájfutottam, most pedig  kosarazok. A sportnál van egy szerintem még jobb dolog, ami nem más, mint az evés.  Pajtásként a XII. csoportban töltöttem 4 csodálatos évet, a tanfolyamon pedig a B osztály egyik ifivezetője leszek.
Ha szakmai segítségre van szükségetek a vasúttal kapcsolatban, akkor  keressetek bátran! Október 2-án találkozunk!

 

 

Sziasztok!
Puha Kristóf vagyok, Krizsu, 15 éves, és a 68. tanfolyamon a B osztály
egyik ifivezetője leszek. Immáron 6 éve, hogy belecsöppentem a vasút világába és a 4 hónapnyi tanfolyam után a XV. csoport tagja lettem, majd ettől a tanévtől kezdve ifivezető. Szabadidőmben sorozatot nézek, ha időm engedi, sokat járok fotózni, illetve a sport is meghatározó szerepet tölt be az életemben. Télen szinte minden nap korizni járunk mind a barátaimmal, mind a családommal.  Ha akarnám se tagadhatnám le, hogy engem is megcsapott a mozdony füstje és pajtásként amennyiszer csak tehettem, meglátogattam az éppen szolgálatban lévő barátaimat. Már nagyon várom a tanfolyamot, és remélem, sok közös vicces élményben lesz részünk. Ha bármiben tudok segíteni vagy csak kérdezni szeretnétek, nyugodtan forduljatok hozzám!
Puszi, pacsi: Krizsu

 

C osztály

Sziasztok!
Keszthelyi Botond vagyok, 16 éves, pajtásként öt felejthetetlen évet töltöttem a IV. csoportnál. A tanfolyamon C osztály osztályfőnöke leszek. Budapesten élek és jelenleg 10. osztályba járok matek, fizika szakon. Nagyon szeretem a zenét, már 7 éve zongorázom. Érdekelnek a kötöttpályás járművek és a tömegközlekedés felépítése. Ha bármi kérdésetek van keressetek nyugodtan.
Pacsi, Boti

 

 

Sziasztok!
Lukács Orsi vagyok, 14 éves, a III. csoportnál voltam pajtás négy évig, a mostani tanfolyamon pedig én leszek a C osztály egyik ifije. Jelenleg 9. osztályba járok, a
kedvenc tantárgyaim a történelem, a biológia és a francia. Szabadidőmben szeretek zenét hallgatni, olvasni, filmeket nézni és másodikos korom óta hegedülök. Van egy kiscicám, és imádom a pillangókat is. Remélem jól fogjátok érezni magatokat a következő 4 hónapban, én már nagyon várom, hogy megismerjelek titeket!
Puszi, pacsi: Orsi 

 

Sziasztok!
Osváth Tami vagyok, 15 éves, és én leszek a C
osztály egyik ifivezetője. Pajtásként öt szuper évet töltöttem el a VII. csoportnál, ahol rengeteg élményt szereztem. Budapesten élek a szüleimmel és a bátyámmal, és van egy papagájunk. A 18. kerületbe járok iskolába, ahol németet és angolt tanulok. A kedvenc tantárgyam a biológia és a történelem. Szabadidőmben nagyon szeretek filmeket és sorozatokat nézni, valamint gitározni is tanulok. Imádok táncolni, biciklizni és jégkorcsolyázni. Már nagyon várom a tanfolyamot, és azt, hogy találkozzak veletek! Ha bármi kérdésetek van, vagy csak beszélgetni szeretnétek, keressetek bátran!
Puszi, pacsi: Tami

 

Sziasztok!
Fekete Márk vagyok, de szólítsatok csak Marcinak. 15 éves vagyok, idén szeptemberben kezdtem meg a gimnáziumi tanulmányaimat. Szeretek sportolni, már nagyon sok sportot kipróbáltam, jelenleg lovagolok. A pajtás éveimet a XV. csoportnál töltöttem, most pedig a C osztályban leszek ifivezető. Ha bármiben kell segítség, keress bátran! Addig is legyetek jók!

 

 

 

D osztály

Sziasztok!
Máthé Martin vagyok, a tanfolyamon a D osztály osztályfőnöke leszek. Hobbim a modellezés, és 8 éve vívok az Újpesti Torna Egyletben. Már 10 éves korom óta a Gyermekvasút kötelékében vagyok, emiatt nagyon szeretem a vasutat. Eléggé otthon vagyok szakmai dolgokban, ha bármi kérdésetek van, keressetek bátran!  A tanfolyamon találkozunk! 

 

 

 

Sziasztok!
Wendl Csenge vagyok, 16 éves. Az elmúlt három évben az I. csoport tagjaként szolgáltam a Gyermekvasúton, és most a 68. tanfolyam D osztályának leszek az egyik ifivezetője. 4 éve frizbizem (igen, létezik ilyen sportág, és nem csak kutyáknak☺), és ír sztepp táncot tanulok lassan 7 éve. A sporton kívül nagyon érdekelnek különböző művészeti ágak is. Amikor van egy kis időm, sokat szoktam rajzolni, gitározni és énekelni. Kedvenceim a reáltárgyak, mint például a matek, biológia, vagy a fizika. Ha bármi kérdésetek lenne a tanfolyam során, forduljatok hozzám bizalommal! Találkozunk a megnyitón!
Puszi, pacsi: Csenge

 

Sziasztok!
Németh Luca vagyok, 3 évvel ezelőtt jöttem a gyermekvasútra, a pajtás éveimet a II. csoportnál töltöttem. A kedvenc színem a rózsaszín, nagyon szeretek táncolni és nagyon szeretem az állatokat. A kedvenc tantárgyam a latin és a biológia. Ha bármi kérdésed akad, keress bátran, a D osztályban megtalálsz!
Puszi, pacsi, ölelés: Luca

 

 

 

Sziasztok!
Androvics Domonkos Joel vagyok, és én leszek a 68. Tanfolyam D osztályának egyik
ifivezetője. 14 éves vagyok, immár 2,5 éve a gyermekvasutasok közösségének tagja. Annak idején azért jelentkeztem ide, mert érdekelt, hogy hogyan is működik a vasút világa, és régen rengeteget kirándultunk errefelé a családommal. Később az összeszokott és befogadó közösség fogott meg. Vízilabdázom és szabadidőmet szívesen töltöm a barátaimmal. Remélem, hogy sokatokkal fogok megismerkedni a tanfolyam során, és maradandó élményeket szerezhetek majd nektek! Már várom, hogy megismerjelek titeket, addig is legyetek jók!
Pacsi: Joel