Cikkek Hírek NVP Programok

Folyt. Köv.

Megvan az az érzés mikor úgy érzed, mintha követne valaki? Mintha minden lépésedet figyelnék? Félsz a szobádban, félsz az utcán, félsz elaludni és ha valakinek beszélsz róla azt mondják megbolondultál? Ismerős érzés. Lehet én is bolond vagyok. Kitudja. Ha azt mondanám, hogy az egésznek köze van a mikuláshoz, egy csapat nyúlhoz és többszáz sötétségben élő emberhez, te se hinnéd el amit beszélek. Teljesen megértem. Csak valamiben különbözünk. Én betudom bizonyítani.
Phersze… nevetsz fel most valószínűleg. De ez nem vicc. Nem móka és nem is játék. Én tudom amit senki más nem. Azt, amit meg kell, hogy mutassak az egész világnak.

A nevem Ámon. Elsős voltam, mikor Apám rejtélyes körülmények között köddé vált. 8 év kellett, hogy rájöjjek, hogy a dolog sokkal komplikáltabb, mint azt először gondoltam. Nagyon sok mindenen mentem keresztül, amit muszáj elmesélnem rajtatok keresztül mindenkinek. Ne nézz ilyen zavarodottan! Nem olyan nehéz ezt megérteni. Annyit kérek csupán, hogy légy részese annak, amit átéltem és bizonyítsuk be mindenkinek, hogy egyikünk sem őrült. Bízom benned, de most mennem kell. 1 csapat őslakos vár rám! Számítok rád, találkozunk március 19-én a megbeszélt helyen a megbeszélt időpontban. Addig is: Tarts nyitva a szemed és ne bízz senkiben!

Folyt. Köv.

Ámon

 

Címkék