Cikkek Klub Programok

Sportklub – 02.19.

Bemelegíteni, csapatokat megbeszélni, foci cuccot elővenni, mert a klubok keretein belül elérkezett hozzátok a Sportklub!

Ezeken a klub alkalmakon a csoportok összemérhetik erősségüket bizonyos sportokban. Az első lehetőség, ahol ezt megtehetitek, az 2022.02.19-én, szombaton a Városmajori Gimnázium (1122 Budapest, Városmajor u. 71.) focipályája lesz. 

Találkozó: 10:30, a fent említett helyen

Elbúcsúzás: 16:15, ugyanott

Bizonyára sokan tudjátok, de ilyesfajta események régebben is voltak a vasúton. Ezek az alkalmak nagyon nagy hírnevűek voltak, sokan jöttek sportolni és szurkolni is egyaránt. Teli voltak izgalommal és élvezettel, jó volt közösen sportolni és időt tölteni. Ez azonban most is legalább olyan jó lesz, sőt még sokkal jobb, mert sok újítással és újdonsággal készülünk számotokra.

A csapatok összeállítása és a felkészülés a párbajokra a ti feladatotok lesz, azonban egy csapatban csak egy csoportba járó focisták lehetnek. Egy csapatból a pályán egyszerre csak 5 fő játszhat, tehát ennél kevesebben semmiképpen se jelentkezzetek, de 1- 2 cserefővel többen jelentkezhettek. Ha nem jön össze annyi ember ahány elegendő lenne és szeretnétek jönni, ebben az esetben ezt is jelezzétek felénk és akkor másik csapatokkal összepárosítunk titeket. A bajnokságba 8 csapat jelentkezését várjuk, ezért érdemes minél hamarabb jelentkezni, mert lehetséges, hogy betelnek a helyek! Az összecsapás részleteiről a nevező csapatok létszámától függően tudunk beszámolni. 

A kupára a nevezési díj személyenként 1000 forint.

A focisták mindenképpen hozzanak magukkal meleg, sportos ruhát, egész napra elegendő ételt és folyadékot, illetve a személyenként 1000 forintot. Ahogy azt már említettük, a szurkolókat is szívesen várjuk. Ha bármilyen probléma merülne fel a nevezéssel kapcsolatban, kérjétek nyugodtan az ifivezetőitek segítségét!

A regisztrációt itt tehetitek meg! 

Galambos Lili

Pajtás: 60. Tanfolyam, I. csoport
iFi: 68-69. Tanfolyam, IV. csoport