Cikkek Gyermekvasút NVP Programok Szakmai

Szakmai középdöntő 2022

Kedves diszpécser-jelölt!

Mindenekelőtt a legfontosabbak:

Első próbálkozásra kiválóan megfelelt vizsgát írt,

nem pótifiképzős (PIK-es),

nem áll(t) eltiltás alatt.

 

Amennyiben megfelel a fenti feltételeknek, gratulálunk, hogy az idei szakmai vizsgáját elsőre kiváló eredménnyel teljesítette. Cégünk mindig hajt a precíz és pontos munkavégzésre, hiszen a forgalomirányításnál ez nélkülözhetetlen.

 

Ahhoz, hogy kiderüljön, ki a legjobb diszpécser, egy kétfordulós versenyben kell megmérettetni szakmai tudásukat, melynek alapját a Gyermekvasutas Tankönyv és a Segédlet, valamint a második fordulóban (a döntőben) a kreativitás is teszi.

Az első fordulóból csak a legjobb 10 versenyző jut tovább a Döntőbe, ahol értékes jutalmak, valamint a legjobb forgalomirányítóknak járó szakmai kitüntetés várja őket.

 

Ha van kedve részt venni a versenyen, nincs más dolga, mint ezt a jelentkezési űrlapot kitölteni, és 2022. április 21-én 15:30-kor a Gyermekvasutas Otthonban megrendezésre kerülő első fordulón megjelenni az alábbi felszerelésekkel:

Gyermekvasutas Ellenőrző

tollak, színes ceruzák

vonalzó

számológép

 

Ha esetleg iskolai tanulmányi órái ebben az időszakban még tartanak, az utolsó órákról tudunk igazolást biztosítani, hogy Ön időben megérkezzen a versenyre.

 

Amennyiben megfelel a fent említett kritériumoknak, megjelenésére feltétlenül számítunk!

 

Üdvözlettel:

A FUTÁR (avagy a Fiatal Ultra-szakmai Tízek Általános Rendezvénye) szervezősége

Pintér Mátyás

Pajtás: 55. tanfolyam, IX. csoport,
Ifi: 64-65. tanfolyam, IV. csoport