Cikkek Egyéb Gyermekvasút Hírek NVP Programok

Hakuna maTATA – hamarosan itt a nyárindító NVP

A június mindig egy fontos hónap a Gyermekvasút életében, hiszen mindig ilyenkor kerül megrendezésre egy tanévzáró és nyárindító program, amiknek mindig szerves részét képezi a Métakupa is, ami a legfontosabb sporteseményünk. Az idei év sok újdonságot rejt magában, mivel egyrészt egy kétnapos programmal készülünk, másrészt a festői Öreg-tó partján elterülő Tatai Ifjúsági Park fog otthont adni az eseménynek. Nem sokat kell várni már ahhoz se, hogy a Vakáció! felírása elkezdődjön az iskolai táblákra, az utolsó kicsöngetés után pedig mindössze hármat kell aludni június 18-ig, ugyanis ezen a nap fogunk találkozni egy közös nyárindító és tanévzáró programra.  Várunk szeretettel minden pajtást a programra, kezdjük együtt közösen a nyarat a Hakuna maTATA-n!

A következőkben pedig az alábbi sorok álljanak itt kedvcsinálóként, a fontos információkért pedig látogassatok el a sihuhu.com/hakunamatata oldalra! Bármilyen kérdés esetén pedig forduljatok bizalommal akár közvetlenül a szervezőkhöz is a hakunamatata@sihuhu.com e-mail címen!

Az első nap a sportról fog leginkább szólni, ugyanis négy csoport a grandiózus Métadöntőben méri össze majd erejét, két-két elődöntő párosítás lesz, így alakul majd ki, hogy kik küzdenek a bronzéremért és kik küzdenek majd a kupáért. A többi tíz csoport sem fog unatkozni és a lábát lógatni, ugyanis ők tízpasszban, zsinórlabdában és haramiában mérik össze majd tudásukat. Ez  három sportág is régóta része a gyermekvasutas Sportválasztó eseményeknek, mivel a legizgalmasabb és egyszerűen elsajátítható játékokról van szó. Egyszerre párhuzamosan több pályán zajlanak majd a sportok, így folyamatosan pörögnek majd az izgalmasnál izgalmasabb összecsapások, az éppen pihenők, pedig bele-bele tudnak nézni és szurkolni a métázóknak is.

A délelőtti sportolás és a sok mozgás után egy igazi nyári pihenés vár ránk, ugyanis a 14 csoport együtt fog közösen egy hatalmasat fürdeni és a napon sütkérezni a tábor melletti szabadstrandon. A szárítkozás után pedig vár majd minket egy finom vacsora és utána néhány meglepetés elemmel indul majd el az esti program, aminek a központjában egy hatalmas a tábori hangulatot is felülmúló diszkó lesz, emellett még sok más alternatíva is várja a kevésbé táncoló vagy éppen  két szám között megpihenő talpakat.

A második napon az ébresztő és a reggeli után egy nagy közös „flashmob” lesz az első programpont, a nagy nyári hőségben pedig itt sem maradhat el a vizeskedés, így egy nagy slagpartyval vészeljük át majd a meleg délelőtti, déli napsugarakat. Az ebéd előtt pedig egy a Cluedo társasjátékhoz igen hasonló állomásos játékkal készülünk mindenki számára. Délután a program zárásaként pedig egy hatalmas közös portyára invitálunk majd mindenkit.

Természetesen ezek a programok még rejtenek magukban meglepetéseket, így mindenkit várunk a két napra. A hivatalos SiHuHu weboldalon és bármely platformját követve minden fontos információ elérhető! Kezdjük együtt a nyarat, találkozunk Tatán!

 

 

Bézi Gergely

Pajtás: 50. tanfolyam (C), VII. csoport
iFi: 60-61. tanfolyam (C-C), XI. csoport