Cikkek Egyéb Klub Programok

MEGTELT – Kétnapos körtúra a KBK-val

Ugyan alkalmunk megtelt, azonban továbbra is van lehetőséged jelentkezni egy várólistára a kisvasutbaratklub@gmail.com email címen! Amennyiben lesz helymegüresedés az alkalmon, az ide jelentkezőket értesítjük!

Ééééééééééés elérkezett a KBK eddigi legizgalmasabb alkalma, ahol is nem kevesebb mint 5 azaz öt kisvasutat fogunk megnézni mindössze két nap alatt. Ha ez a mennyiségű kisvasút nem nyűgözött, akkor örömmel mondhatom el neked, hogy a túra alatt körbejárjuk szinte egész északkelet-Magyarországot, 840 km megtételével.

Gondolom már sokan ki is találtátok, hogy nem másról, mint a sokat emlegetett KBK túráról van szó, amely május 21-22 között fog lezajlani. A túrán nem más kisvasutakat fogunk bejárni mint a Szilvásváradi Erdei Vasút, Lillafüredi Állami Erdei Vasút, Pálházi Állami Erdei Vasút, Debreceni Zsuzsi Vasút és Hortobágyi Halastavi Kisvasút. Túránkon két nem mindennapi programunk is lesz, az egyik egy esti vonatozás a pálházi kisvasúton, valamint a LÁEV mahócai szárnyvonalának végigutazása és járműtelepének megtekintése.

A találkozó 6:30-kor lesz a Keleti pályaudvaron a benti nagy kijelző alatt. Innen a 7:00-kor induló AGRIA InterRégió vonattal utazunk Egerig. Elköszönni szintúgy a Keleti pályaudvaron fogunk 20:05-kor, a Balmazújváros felől érkező 15503. számú Tisza-tó expresszvonat érkező vágányánál.

Fontos, hogy az első napi ebédet nem biztosítjuk, azt nektek kell otthonról hoznotok!

A túra költsége:

Diákigazolvány: 18.000Ft

MÁV-arcképes (nem gyermekvasutas): 15.000Ft

MÁK kártya: 16.000Ft

Ha kedvet kaptál részvenni ezen a hatalmas kalandon, nincs más teendőd, mint jelentkezni ezen a kérdőíven!

Azonban ne habozz sokat, mivel a különbuszos utazások miatt a túrára csak 37-en tudtok eljönni, így mihamarabb jelentkezz az alkalomra! 

Ha jelentkezés után valamilyen okból kifolyólag mégsem tudsz jönni, akkor azt minél hamarabb írd meg a kisvasutbaratklub@gmail.com-ra! Ha az alkalmat megelőző 2 napban mondod le, akkor sajnos a program teljes árát ki kell fizetned!

A túra után már csak két alkalmunk lesz az évben:

2022.06.12 Tiszakécskei kisvasút

2022 augusztusa: Széchenyi-hegyi Gyermekvasút