Cikkek Egyéb Programok

MEGTELT – ÉÉÉÉS INDUL A JELENTKEZÉS AZ EVEZŐTÚRÁRA!

SAJNOS AZ EVEZŐTÚRA FÉRŐHELYEI ÉS A VÁRÓLISTA IS MEGTELT, ÍGY A JELENTKEZÉST LEÁLLÍTOTTUK! HA IDÉN LEMARADTÁL, NE CSÜGGEDJ, SOK MÁS IZGALMAS PROGRAM LESZ MÉG A VASÚTON A NYÁRON (ÉS ADDIG IS)!

Ahogy az előző cikkünkben is írtuk ezt a FANTASZTIKUS hírt, idén is megrendezésre kerül az evezőtúra, amelyre már jelentkezni is lehet!

Mit tegyél, ha nem tudod, bevállald-e ezt a remek túrát? Olvasd el a kedvcsináló cikkünket, amelyet ezen a linken érhetsz el!

És hogy mit kell tenned ahhoz, hogy garantáltan legyen helyed és velünk tölthess július végén pár napot a Dunán?

Mindössze annyit, hogy tölts ki az alábbi linken található űrlapot! A jelentkezés határideje május 15, ezután fogunk részletesebb információkat küldeni a jelentkezetteknek! Esetleges túljelentkezés esetén az űrlap kitöltési sorrendje számít, így érdemes minél előbb jelentkezni!

Minden további részletet megtalálsz az alábbi levélben:

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a hagyományos táborok mellett, a tavalyi év sikerén felbuzdulva idén ismét sort kerítünk a Gyermekvasutas Evezőtúrára. A túrán minden jelenlegi gyermekvasutas pajtást örömmel látunk – a már tapasztalt vízitúrásoktól egészen azokig a gyermekekig, akik életükben először most ereszkednének vízre. A túra elején lesz lehetősége mindenkinek nyugodt körülmények között megismerkednie az evezéssel, kipróbálnia magát, begyakorolnia a szükséges mozdulatokat.

Evezőtúránk a Víziló Vízitúra Egyesület segítségével valósul meg, akik sokéves tapasztalatukkal és képzett túravezetőikkel maximális biztonságot nyújtanak a vízen.
Szívből reméljük, hogy minél többen velünk tartanak és részeseivé válnak ennek a vasutas sporteseménynek.

Időpont:      2022. július 24-27. (vasárnap-szerda)
Helyszín:    Szigetköz, Dunasziget – Kisbodak
Egyesület:  Víziló Vízitúra Egyesület
Szállás:       Cikolaszigeti Kisvesszősi Kemping (9226 Dunasziget, Duna utca 6.),
Kisbodak Esthajnalcsillag Kemping (9234 Kisbodak, Gátőrház u 1.)

Találkozó:    2022. július 24. 8:00 a Keleti pályaudvar Baross tér felőli bejáratánál
Elbúcsúzás:    2022. július 27. 19:20 Keleti pályaudvar, a Bécsből érkező 149 sz. Hortobágy EC érkezési vágányánál.

Az evezőtúra költsége: legfeljebb 30 000 Ft (amely tartalmazza az utazást, a szállást és az étkezéseket). A túra végleges költsége a jelentkezők számának függvényében csökkenhet.
Amennyiben valakinek problémát jelentene a túra költségének kifizetése, kérjük, jelezze felénk, mert tudunk alapítványi támogatást biztosítani! Nem szeretnénk, ha bárki anyagi okokból kifolyólag maradna ki a túra élményéből.

A jelentkezés a túra teljes összegének befizetésével válik véglegessé. A befizetésre május 15. és június 1. lesz lehetőség utalással. A jelentkezés lezárta (május 15.) után a jelentkezőknek küldünk levelet a részletekkel (pontos összeg, utalási adatok) kapcsolatban.

Tervezett programjaink:

      • az első napon közös oktatás: ismerkedés a vízzel, kenukkal, valamint az evezés fortélyaival,
      • az oktatást követően evezés négy fős kenukban,
      • a második napon a dunaszigeti ágrendszer csendesebb, szűkebb részeinek megismerése, felfedezése
      • a harmadik napon evezés Dunaszigetről Kisbodakra,
      • a negyedik napon egy rövid körtúra az kisbodaki ágrendszerben,
      • igény szerint fürdés a kenukból (először mindenki mentőmellényben),
      • esténként különböző játékokkal készülünk, lesz tábortűz és bográcsozás is

Jelentkezés:

A jelentkezés az ezen a linken elérhető űrlap kitöltésével lehetséges.
A jelentkezés határideje: május 15. (vasárnap)
Felhívjuk figyelmüket, hogy a tábor befogadóképessége véges, túljelentkezés esetén az űrlap kitöltésének sorrendje számít. A határidő lejártát követően jelentkezünk a túra pontos költségével, valamint a további tudnivalókkal.

Szeretettel várjuk azokat a gyermekeket, akik szeretnének egy számukra talán még ismeretlen, de mindenképp csodálatos, kalandos és természetközeli élménnyel gazdagodni!

Felmerülő kérdéseikkel írásban a gyermekvasut.evezotura@gmail.com email-címen keresztül vagy szóban az alábbi telefonszámon érdeklődhetnek: +36 20 281 0363 (Horváth Gergely)

Reméljük, hogy minél többetekkel találkozunk az evezőtúrán!