Gyermekvasút Programok

Gyermekvasutas avatás 2022. június 25.

68. és a 69. Tanfolyamon végzett pajtások avatási ünnepségét 2022. június 25-én szombaton 10 órától kb. délig rendezünk Hűvösvölgyben.

Tisztelt Szülők! Kedves avatandó Pajtás!

Tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önöket és az egész családot (valamint a barátokat és az ismerősöket is) a 68. és a 69. Gyermekvasutas Tanfolyamon végzett pajtások avatási ünnepségére, amelyet 2022. június 25-én szombaton 10 órától kb. délig rendezünk Hűvösvölgyben.

Gyülekező az avatandó pajtások számára: a Gyermekvasutas Otthon előtt

  • 8:00-kor a 68. tanfolyam számára
  • 8:20-kor a 69. tanfolyam számára

Kérjük, az Otthonépületbe a szülők és a vendégek ne jöjjenek be az ünnepség előtt!

Ruházat, melyet otthonról kell hozni: egyenruhához szükséges ruhadarabok (fehér ing/blúz, fiúknak sötét zokni, lányoknak fehér térdzokni)

Az avatási ünnepség csapadékmentes időjárás esetén a Hűvösvölgy állomási alatti téren kerül megrendezésre. A szabadtéri ünnepség helyszínén tűző napsütés várható, ezért kérjük, a gyerekek kellően kipihenten érkezzenek és igyanak elég folyadékot az ünnepség előtt!

Az autóval érkezők figyelmét felhívjuk, hogy a Gyermekvasút területére behajtani nem lehet, parkolási lehetőség a bekötőútról nyíló P+R parkolóban van.

A felavatott gyermekvasutasokról osztályonként csoportképeket készítünk az ünnepség után a tanfolyamos tablóhoz, még egyenruhában a szülőkkel és vendégekkel közös fotók készítésére 10:50 után van lehetőség a Gyermekvasutas Otthon előtti fogadóparkban.


Az avatási ünnepség próbáját június 23-án csütörtökön 14:30 és 18 óra között tartjuk Hűvösvölgyben, gyülekező a Gyermekvasutas Otthonnál. Lehetőség szerint ezen a napon is számítunk a gyerekek részvételére, ekkor nem lesznek egyenruhában.

További információ kérhető: jelentkezes.gyermekvasut@mav.hu vagy a nevelőknél: +361 511 5559

Üdvözlettel:

az avatás szervezősége

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója