Cikkek Érdekesség Vasúton

Befejeződött a tábor felújítása

Bár idén nyáron már birtokba vehettétek, ennek ellenére még hátra volt pár lépés ahhoz, hogy teljesen kész legyen a tábor. Mostanra viszont ezek is megépültek, így a következő táborban már ezeket is használhatjátok. Na de lássuk is, hogy mik készültek most el.

Az egyik nagy újdonság, amit már talán ti is észrevehettetek a focipálya, ami a szobák előtt található. Az egyik nagy előnye a pályának a körülötte lévő rács,aminek hála nem tud olyan messzire menni a labda. A pályán található focikapu, illetve kosárpalánk is, melyet használhattok az ehhez kapcsolódó sportokhoz, valamint persze bármilyen más játékhoz is. Emellett található egy malom pálya is, ahol nagyban tudjátok játszani ezt a logikai játékot.

A másik nagy újdonság a tábor túlsó végén található, ami nem más, mint egy kondipark. Itt a nevéhez hűen edzeni tudtok a különböző, szerintem már jól ismert zöld színű utcai sporteszközökön, akár este is, hiszen közvetlenül mellette található egy lámpa is, mely kifejezetten világosat tud varázsolni még a sötétebb órákban is.

Egy régi új építmény is visszakerült a táborba, amely amilyen kicsi, olyan nagy hangulatot tud varázsolni. Ez nem más, mint a tűzrakóhely, amely mellett vélhetőleg legalább 1 estét el fogtok tudni tölteni beszélgetve, énekelve.

Mindezeken kívül kikerültek új csapok, illetve padok is, valamint kijavították a kisebb-nagyobb hibákat is.

Remélem élvezni fogjátok az idei táborotokat, és kipróbáljátok ezeket az új lehetőségeket is.

Pék-Molnár Ármin

Pajtás: 61. Tanfolyam, IV. Csoport
Ifivezető: 70., 71. Tanfolyam IX., VIII. Csoport