Cikkek Érdekesség Gyermekvasút Hírek NVP Programok

Hamarosan eljön a cipósütés, avagy újabb információk a Folkfestről

Valószínűleg már olvastad, de ha nem akkor majd most fogod, hogy június 17-18-án hatalmas nyárindító NVP lesz Tatán. A Folk Fest névre keresztelt kétnapos nagyvasúti programon betekintést nyerhetsz nem egy, de nem is kettő, hanem sok népművészeti programra. Íjászkodhatsz, cipót süthetsz, nemezelhetsz, fonhatsz kosarat (igen pont úgy, ahogy régen csinálták), agyagozhatsz, csuhébabát készíthetsz és még tömérdek izgalmas és falusi életet bemutató foglalkozásokon tudsz részt venni. Természetesen az első nap este a program elmaradhatatlan része lesz a bográcsozás és az esti táncház egy igazi zenekarral, de ha kicsit pihenni szeretnél akkor meghívunk egy tábortűz melletti éneklésre és pillecukor sütésre. Tavalyhoz képest idén sem maradunk fürdés nélkül a tatai tóban, így mindenképp hozd magaddal a fürdőruhád!

Gondolom már tűkön ülve várod, hogy ott legyél a Folk Festen, de előtte még hadd említsek meg egy programot. Második nap a fürdőzés és a hennázás előtt lehetőséged lesz részt venni izgalmasabbnál – izgalmasabb népi játékokon. Párat megemlítve: Csülközés, tekézés, kötélhúzás és zsákba ugrás. Na, de mi ezeknek a játékoknak a lényege? Gyere és tudd meg!

Amit leírtam az csupán csak töredéke a programnak. Részletekért mindenképp látogassatok el a sihuhu.com/folkfest oldalra, illetve kövessétek a SiHuHu Instagram oldalát és a Chatbot profilját is, hogy ne maradjatok le izgalmas tartalmakról.

Pólórendelés
A programra lehetőség van arculatos pólórendelésére is. Amennyiben szeretnél egy pólót a programról, azt a nevelői irodában tudod befizetni május 31-ig. A póló ára 2500 forint.


Előlegfizetés

Április 25-én elindult az előleg befizetés, amit egészen június 09. (péntek) szolgálat zárásig van lehetőség befizetni a nevelői irodában. Az előleg 8000 forint. Fontos, hogy a részvétel előleghez kötött! A maradék összeget kérünk mindenkit, hogy a program napján hozza magával! Természetesen, aki a teljes összeget szeretné befizetni, erre is van lehetőség.

Ha bármilyen kérdés / kérés merülne fel akkor írj nyugodtan a folkfest@sihuhu.com e-mail címre!

Bízunk benne, hogy veled is találkozni fogunk júniusban a nyárindító Programunkson! Hogy ne maradj le semmiről, iratkozz fel a Chatbotra, és kövesd be a SiHuHu Instagramját!

Bézi Gergely

Pajtás: 50. tanfolyam (C), VII. csoport
iFi: 60-61. tanfolyam (C-C), XI. csoport