Cikkek Érdekesség

Októberi horoszkóp

„Halló tessék, Univerzum? Csak érdelődni szeretnék, hogy mik várnak rám októberben. Hogy micsoda?! Vasutas horoszkóp a SiHuHu-n? Máris nézem!″

Senki se aggódjon, idén sem maradtok horoszkóp nélkül. Új év, új kihívások, amikben szeretnénk kérni a csillagok véleményét, ebben segítünk most nektek; szakembereinkkel fáradhatatlanul fürkésszük tovább az eget. Ha esetleg nem tudod még mik azok a csillagjegyek, akkor ajánlom figyelmedbe EZT a cikket, amiből minden fontos információt megtudhatsz. Ne is húzzuk tovább az időt, íme az októberi horoszkóp:

Bak (12.22. – 01.20.)

A következő hónapra sok feladatot adott fel magának, de szerencsére ezeknek nagy motivációval kezd neki. A Szaturnusz alacsony járása miatt könnyen fáradtnak érezheti magát, ilyenkor érdemes egy kicsit lepihennie, majd újult erővel nekifognia az éppen abbahagyott munkának. A közelgő Citycraft vagy egy új kaland a KBK-val remek alkalom, hogy kicsit kiszakadjon a monoton napirendjéből és szórakozzon egyet. Kitűnő alapossága és pontossága miatt a következő a szolgálatban egy rendelkező vagy pénztáros beosztásra számíthat.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

Az Uránusz bolygónak köszönhetően mindig is egy szabadszellemű művészlélek volt, ezért is érdemes ellátogatnia a Gitár klubba, hogy fejleszthesse a zenei tehetségét. Ne becsülje alá a képességeit, kitartásának köszönhetően mindenben jeleskedik amibe belekezd. Remek szociális érzeke és önállósága miatt könnyen kerülhet naplózó vagy jegyvizsgáló beosztásba. Érdemes több figyelmet fordítania a jelenre a jövőn való elmélkedés helyett, nehogy lemaradjon a nagy pillanatáról. 

Halak (02.20. – 03.20.)

Nemcsak egy, hanem rögtön két uralkodó bolygóval is rendelkezik, a Neptunusszal és a Jupiterrel és bár előbbi néha túlérzékennyé teszi, a megérzései továbbra is nagyon erősek, épp ezért nem érdemes ezeket figyelmen kívül hagynia, mert nagy befolyással lehetnek a jövőjére nézve. Empatikus jelleme miatt szeret másokkal időt tölteni, érdemes a családjával ellátogatnia a családi napra, hogy feltöltődjön egy kicsit a szeretteivel. Kiváló észjárásának köszönhetően nagy eséllyel toronyba vagy pénztárosi beosztásba fog kerülni következő szolgálatában.

Kos (03.21. – 04.20.)

A kos bátran indítja az új évet is, nagyon szívesen probál ki új dolgokat idén. Beleveti magát a zsonglőrködésbe is és viszonylag könnyen nagyon menő trükköket sajátít el. Szívesen segít szolgálataiban a még nem annyira gyakorlott társainak és előzékenyen figyel az utasokra is. Mivel vezéregyéniség, a kedvenc szolgálati beosztása a rendelkező, amiért elég nagy esélyekkel indulhat ebben a hónapban.

Bika  (04.21. – 05.21.)

A bika rendezett jelleme miatt már megtervezte ezt az évet, naptárában az iskolai dolgok mellett azért szakít időt, hogy valami újba kóstoljon. A Gasztro klub alkalmain megismerkedett már a konyha varázslatos világáva, szolgálatokban is elsőként viszi ki tányérját, poharát.Társait  is mindig ösztökéli a rendrakásra és az asztaltörlésre, vagy saját maga veszi kezébe az irányítást és végzi el a piszkos munkát, így mindig elsőként végeznek és a legtisztább asztalt hagyják maguk mögött. Beosztásában hatalmas erejét könnyen kamatoztathatja, akár a széchenyi-hegyi toronyban, akár Virágvölgy vagy Jánoshegy állomások könnyed jelzőállításával.

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az ikrek lételeme a kommunikáció, illetve a kapcsolatteremtés. Az útmutatásával és bölcsességével segíti nem annyira gyakorlott csoporttársait és próbál új barátságokat is kötni, mindig nyitottan áll hozzá az emberekhez és próbál az ifik segítségére lenni. Új ismeretségek kialakítása, illetve az érdeklődési körének tágítása céljából szívesen vesz részt az új lendülettel induló idei klubok valamelyikén.

Rák (06.22. – 07.22.)

Remek szeptembert tudhat a háta mögött. A kisebb kudarcok ellenére is többségében sikeres volt az évkezdése. Ez a félév is hamar el fog telni. Alig várja a következő szolgálatot, hiszen végre készen érzi magát a rendelkezői beosztásra is. A dolgok változnak, és bár vannak olyanok amiket el kell engedni, ne feledje, a változás mindig ijesztő, de legtöbbször szüksége, és még segít is. Ne csüggedjen, az új dolgok is lehetnek legalább annyira jók, mint ami eddig volt. Úgyhogy merjen kipróbálni új dolgokat, és látogasson el a Gitár klub, vagy a Zsonglőr klub alkalmaira. Higgye el, jobban fog tetszeni, mint azt most gondolja!

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

Úgy érezheti valamit elvesztett, de ne feledje el, sose vesztette el igazán, csak más formában őrzi tovább. Így van ez a csoportnál is. Lehet úgy érzi, hogy a nyáron sok kedves barátja ballagott el, de gondoljon arra, hogy mennyi ott maradt. Ha pedig szociális igényeit ez sem elégíti ki, és az oroszlán merész hajlama még többre vágyik, akkor látogasson el a KBK alkalmaira, ahol garantáltan sok új emberrel ismerkedhet meg. A Citycraft is kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy ismerkedjen, és az új tanévben új ismerősökkel gazdagodjon. Ez egy kihagyhatatlan lehetőség, élvezze! Egy pillanatig se habozzon, hátulról támogatják!

Szűz (08.24. – 09.22.)

Rendeződni látszódnak az év elejei káoszba fulladt dolgok. Hozzászokott az hétköznapok kemény, de izgalmas üteméhez, és igyekszik élvezni azt. Az új tanévben szívesen kipróbálna új dolgokat, és megpróbáltatná magát új helyzetekben. Ehhez kiváló alkalom lehet a közelgő CityCraft, ahol a kreativitására és a pragmatikus gondolkodására egyaránt szüksége lesz. A sok kemény munka mellett néha egy kis pihenésre is szüksége van, melynek tökéletes keretet biztosít a Gasztro klub, vagy a KBK. Ezeken a programokon úgy érzi végre ki tud kapcsolni, és azzal foglalkozhat amit igazán szeret.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

Októberben a bolygók kedvezően állnak a számára, ettől magabiztosabbnak érezheti magát. Ezt kihasználva felelősségteljesebb beosztásokra számíthat: rendelkező, váltókezelő, akár végállomási pénztáros is szóba jöhet. Most indul csak be igazán a tanév, a nagy lendület akár egészen Almamellékig repítheti, majd onnan tovább Kaszóra, de ha már úgyis arra jár, érdemes csatlakoznia a KBK két napos túrájához, ami szintén ott kerül megrendezésre. A szerelemben is magabiztosabbnak érezheti magát ebben a hónapban, ügyeljen a szívére, nehogy egy csinos virágvölgyi naplózó, vagy egy jóvágású széchényihegyi váltókezelő elcsenje azt. Ne foglalkozzon túl sokat a múlttal, érdemes inkább a jövőbe tekinteni, még ha a távolbalátás korlátozott is néha.

Skorpió (10.24. – 11.22.)

Fantasztikus hónapnak néz elébe, ugyanis 12-én a bolygója, a Mars belép a Skorpió jegyébe. Ez rengeteg energiával tölti majd fel, megállíthatatlanul robog mint a zónázó, ami nagy segítségére válik majd a CityCaft NVP során és komolyan megdobja csoportja teljesítményét. A hirtelen jött energiákat érdemes kihasználni és valami új és izgalmas dologba fektetni; ez a legjobb idő arra, hogy belevágjon a zsonglőrködésbe vagy a gitározásba. Ügyeljen viszont, hogy a nagy lendületben se legyen figyelmetlen: gondosan és szépen töltse továbbra is a forgalmi naplókat, a pénzt pedig figyelmesen számolja meg és ellenőrizze!

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Ez a hónap a meglepetések hónapja lesz a számára. A váratlan fordulatok ellepik az életét, ami talán elsőre ijesztő lehet, de kizökkentik a megszokott kerékvágásból és új lehetőségek tárházát nyitják meg. Ne habozzon kihasználni a bolygók állásából származó pozitív energiákat, bátran kérje kedvenc dalát a szolis vonaton! Itt az ideje új kapcsolatokat építeni, beszélgessen minél többet kevésbé ismert csoporttársaival, az október új barátságot hoz az életébe. Ebben a hónapban ügyeljen lelki egészségére, melynek alapja a boldog bendő: ebben segítenek a Gasztro klub alkalmai, valamint ne felejtsen el repetát kérni kedvenc vacsorájából se!

Címkék