Cikkek Egyéb Gyermekvasút Tanfolyam

73LÁNIA-Tanfolyamos ifivezetők bemutatkozása

Kedves Tanfolyamosok, kedves provincialátogatók! Birodalomlakóink már nagyon várják, hogy találkozhassanak Veletek, ismerjük is meg Őket! 

TANFOLYAMI CSOPORTVEZETŐSÉG

Sziasztok!
Gróh Dániel vagyok, 21 éves, a vasúton Daninak szólítanak. Jómagam a tanfolyamon Ifijeitek munkáját fogom segíteni Zsófival együtt. A Gyermekvasútra majdnem kereken 10 éve, az 53. tanfolyammal érkeztem, ezután a 3. csoportnál töltöttem el 4 évet, később a 62. és a 63. tanfolyam után, Ifiként a 6. csoportnál tevékenykedtem szintén 4 évet. Jelenleg közlekedésmérnöknek tanulok a győri Széchenyi István Egyetemen, így elmondható, hogy hobbim a közlekedés, emellett érdekel a fotózás, szeretek zenét hallgatni, valamint a barátaimmal időt eltölteni.
Nagyon várom a találkozást, sok sikert a tanfolyamon!

 

Sziasztok!
Engem Zsófinak hívnak, és Dani mellett én is az ifivezetőitek segédkezésében fogok tevékenykedni a tanfolyamon. 10 évvel ezelőtt érkeztem a Gyermekvasútra, az 53. tanfolyammal jöttem fel, majd 5 felejthetetlen évet töltöttem el a 8. csoportnál. A 64. és 65. tanfolyamokon voltam az ,,A” osztályok ifivezetője, ezt követően pedig a 13. csoportnál töltöttem el 3 évet, csoportvezető-helyettesként. Rólam még azt kell tudni, hogy 19 éves vagyok és a Corvinus egyetemen tanulok kommunikáció- és médiatudomány szakon. A hobbijaimat tekintve leginkább a művészeteknek hódolok, nagyon szeretek színházba járni, imádom a verseket, valamint a gasztronómia is közel áll a szívemhez, nagyon sokat sütök-főzök otthon.
Remélem a tanfolyamon egy kicsit meg tudunk majd ismerkedni egymással, várunk titeket szeretettel!

A OSZTÁLY

Sziasztok!
Balogh Gábor vagyok, 16 éves, de itt a vasúton csak Gabikának szoktak hívni. Én leszek a 73. tanfolyam „A” osztályának osztályfőnöke. A Gyermekvasútra a 60. tanfolyam „A” osztályával kerültem, amelyet követően a 10. csoportnál töltöttem el 5 felejthetetlen évet. Szabadidőmben nagyon szeretek horgászni illetve dartsozni, a kedvenc játékosom Peter Wright.
Már nagyon várom, hogy megismerhesselek benneteket.
Gabika🐟

 

 

Szervusztok!
Puskás Bernadett vagyok, 15 éves és én leszek az ,,A” osztály egyik ifivezetője. A bátyám inspirált arra, hogy jelentkezzek a Gyermekvasutas tanfolyamra, majd 2018-ban, a 61. tanfolyam elvégzése után, már szolgálatba is álltam a 2. csoport tagjaként, ahol 5 felejhetetlen évet töltöttem el.
Jelenleg az Erzsébetvárosi Művészeti Szakgimnáziumba járok, ahol színművészetet tanulok. Nagyon szeretem az állatokat, a szabadidőmet lovaglással, olvasással, sütéssel, színházba vagy koncertre járással, alkotással és a barátaimmal töltöm, emellett pedig közel 3 éve vagyok egy színjátszó csoport tagja.
Bátran forduljatok hozzám ha kérdésetek merülne fel, vagy csak mesélnétek egy király történetet! Már nagyon várom, hogy találkozzunk, addig is sok-sok puszi mindenkinek!
Betti

 

Helló, sziasztok!
Ackermann Áron vagyok 16 éves és jelenleg 10.-es egy belvárosi gimnáziumban. Emelt német szakon vagyok, ami azt takarja, hogy ezzel az évvel együtt már 10 éve tanulom a németet heti 5 órában. Pontosan hat éve pont ugyanolyan helyzetben voltam mint ti, és izgatottan bár kissé félénken vártam a saját tanfolyam megnyitómat. És mint látjátok, most hat évvel később én leszek az A osztály egyik ifivezetője. Szabadidőmben (ami nem mindig van:D) szeretek fotózni, illetve utazni és főként ezt a kettőt összekapcsolni. Ha bármilyen kérdésetek lenne vagy csak beszélgetnétek egy jót, akkor keressetek bátran.
Én már nagyon várom az elkövetkezendő 5 hónapot, remélem ti is! 🙂
Addig is puszi, pacsi, ölelés
Áron

B OSZTÁLY

 

Sziasztok!
Buliczka Tamás vagyok, de nyugodtan hívjatok Buli Tominak. Én leszek a B osztály osztályfőnöke. Én a 62. tanfolyammal jöttem fel, majd 4 és fél csodálatos évet töltöttem el a második csoportnál. Jelenleg 9. Osztályos vagyok. Szabad időmben gitározok vagy a barátaimmal vagyok.

Már nagyon várom, hogy megismerhesselek titeket!

Sziasztok!
Szögyényi Bence vagyok, én leszek a B osztály egyik ifivezetője. Jelenleg 16 éves vagyok és a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumba járok, ami a Rózsadomb környékén helyezkedik el. 4 évvel ezelőtt a 64. tanfolyamra jelentkeztem, majd a 11. csoportnál töltöttem el 3 csodálatos évet. Szabadidőmben nagyon szeretek sorozatokat és filmeket nézni. Imádok utazni belföldre és külföldre egyaránt.  Ha bármi kérdésetek van, vagy csak beszélgetni szeretnétek, gyertek hozzám nyugodtan.
Már nagyon várom, hogy találkozzunk a megnyitón, addig is pacsi: Bence.

Sziasztok!
Sas Nikolett-nek hívnak, 15 éves vagyok és a 73. tanfolyam B osztályának leszek az egyik lelkes ifivezetője. 2018-ban a 61. tanfolyam megkezdésével kerültem fel a vasútra, majd 5 élményekkel teli évet töltöttem el a XI. csoportnál. Kistarcsán élek családommal és a Keleti Károly Közgazdasági Technikum 10. évfolyamára járok. Van egy oroszlánfejű törpenyulam és egy kis dagi mopszom. Szabadidőmben szeretek sütni, főzni, sportolni és sorozatokat nézni. Imádok utazni, eddigi kedvenc utam Rómába vezetett, ebből is ered az olaszok iránti rajongásom.
Bátran forduljatok felém kérdéseitekkel, vagy ha csak egy jót szeretnétek beszélgetni. Már nagyon várom, hogy megismerhesselek titeket. 🙂 Puszi, pacsi, ölelés: Niki

C OSZTÁLY

Sziasztok!
Engem Varga Renátának hívnak, és én leszek a C osztály osztályfőnöke. 15 éves vagyok, a Tatabányai Árpád Gimnázium tanulója vagyok jelenleg. Én még 2018-ban a 62. tanfolyam C osztályában kezdtem a vasutat, pont mint Ti most, aztán a 6. csoportba kerültem, itt négy és fél évet töltöttem, és eközben sok kedves barátomat ismertem meg. Szabadidőmben szeretek festeni, zenét hallgatni, színházba vagy koncertekre járni. A kedvenc állataim az orkák, van is egy ilyen plüssöm, és a növényeket is nagyon szeretem. Ennek ellenére a suliban inkább a törit kedvelem, versenyekre is szoktam járni.
Én már alig várom, hogy találkozzunk, addig is puszi nektek! <3

Sziasztok!
Mester Levente vagyok, én leszek a C osztály egyik ifivezetője. 16 éves vagyok, és Budapesten járok Gimnáziumba. 2019-ben, a 64. tanfolyam A osztályában kezdtem a vasutat. A tanfolyam után 4 csodálatos évet töltöttem el a 10. csoportnál. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, biciklizni és túrázni. Bármi kérdés esetén, vagy csak ha beszélgetni szeretnétek, nyugodtan forduljatok majd hozzám.
Már nagyon várom hogy találkozzunk!

 

 

Sziasztok!
Bock Soma az én becses nevem és én leszek a ,,C” osztály egyik ifivezetője. Én még anno a 60. tanfolyammal jöttem fel a vasútra, majd 5 felejthetetlen évet töltöttem el a 8. csoportnál. Tanulmányaimat a Neumann János Informatika Technikumban végzem.  Szabadidőmben nagyon szeretek gitározni és sportolni. Alig várom már, hogy megismerhesselek titeket. 🙂
Bármi kérdésetek van, vagy csak beszélgetni szeretnétek a tanfolyam alatt, akkor bátran keressetek engem.
Addig is csumiii!

D OSZTÁLY

Sziasztok!
Én Németh Panka vagyok és én leszek a “D” osztály lelkes osztályfőnöke. 15 éves vagyok és 9. osztályos a Kecskeméti Piarista Gimnáziumba. 4 éve én is ugyan úgy, (mint most ti) itt álltam az otthon teraszán és vártam, hogy kezdetét vegye a tanfolyam. Majd 2,5 csodálatos évet töltöttem el az ötödik csoportnál. Nagyon szeretek minőségi időt tölteni a barátaimmal, na meg persze főzni, sütni. Ha bármi kérdésetek van vagy csak szeretnétek beszélgetni egy jót, keressetek nyugodtan!
Puszi, pacsi, ölelés: Panka

 

Sziasztok!
Gerecs Gábor vagyok, itt a vasúton csak Gabónak szoktak szólítani. Én leszek a D osztály egyik ifivezetője. Lassan 17 éves leszek, és Budapesten az ELTE Apáczai Csere János Gyakorló Gimnáziumba járok. 2018-ban, a 62. tanfolyam A osztályában kezdtem a vasutat. A tanfolyam után 4 csodálatos évet töltöttem el a 11. csoportnál. Szabadidőmben szeretek a barátaimmal lenni, focizni és bringázni. Alig várom már, hogy megismerhesselek titeket! Bármi kérdés esetén, vagy csak ha beszélgetni szeretnétek, nyugodtan forduljatok majd hozzám. Már nagyon várom hogy találkozzunk!
Addig is puszi, pacsi, ölelés:
Gabó

Sziasztoooook!!!
Tóth Kristófnak hívnak, és én leszek a 73. Tanfolyam D osztályának egyik nagyon lelkes ifivezetője!
Pontosan hat és fél évvel ezelőtt, a 60. Tanfolyam C osztályával jöttem fel a vasútra, majd ezt követően hat csodálatos és felejthetetlen évet töltöttem el a harmadik csoportnál.
Tanulmányaimat Budapesten, a Petrik Lajos Két Tanítási Nyelvű Vegyipari Technikumban végzem.
Szabadidőmben a Szentendrei Skanzenben tevékenykedek mint színész, hagyományőr, önkéntes és táboroztató.
Minden kérdésetekkel forduljatok hozzám bizalommal.😉
Puszi, pacsi, ölelés:
Kristóf

Puskás Bernadett

Pajtás: 61. tanfolyam, II. csoport
Ifi: 72.-73. tanfolyam

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .