Egyéb Gyermekvasút Klub Programajánló Programok

MEGTELT – Panírozd be a KBK-t Debrecenben!

Sajnos a KBK következő, debreceni alkalma megtelt, azonban továbbra is van lehetőség jelentkezni az alkalom várólistájára a kisvasutbaratklub@gmail.com-on keresztül. Lemondás esetén értesítjük a várólistára jelentkezőket, hogy velünk tudnak tartani Debrecenbe.

Hogy miről is híres Debrecen? A pulykakakasról? Az egyeteméről és a sok költőről akik miatt kettest kaptál magyaron mert nem emlékeztél, hogy ide jártak kollégiumba? Esetleg a Hortobágyról? Többek között igen, de mégsem. Ugyanis aki már veterán tagja a KBK-nak emlékezhet a híres debreceni rántott hortobágyi húsospalacsintára az étteremben, ahol csak panírozott étkeket lehet kapni. Ja és természetesen az idén 142 éves (hazánk legöregebb kisvasútja!) Zsuzsi vasútról sem szabad elfeledkezni, főleg, hogy most február 24-én szombaton jól meg is látogatjuk a KBK-val. Természetesen nem csak vonatozás lesz ezen a napon, hanem bejárjuk a környék homokbuckáit és még a város titkait is felfedezzük(?).

Találkozni 6:45-kor fogunk a Nyugati pályaudvar csarnokában a nagy kijelző alatt, majd a 7:20-kor induló 34.sz. LATORCA IC-vel utazunk Debrecenig. Visszaérkezni 19:39-re fogunk a Nyugati pályaudvarra, ahol a Budapest-Keleti felől érkező 566.sz. TOKAJ IC érekző vágányánál köszönünk el. S hogy mennyi is az annyi? Alkalmunk mindenki számára 5000 magyar forintba fog kerülni.

Ami mindenképpen legyen nálad:

Időjárásnak megfelelő öltözet

Egész napra inni- ennivaló

Pecsétgyűjtő

Országbérlet

Az alkalom költsége (5000Ft)

Jókedv

Amennyiben kedvet kaptál az alkalomhoz, nincs más teendőd, mint az alábbi kérdőíven jelentkezni rá, azonban siess, mert különvonatunk csupán 50 főt tud magával vinni! Amennyiben mégsem tudsz majd jönni az alkalomra, azt legkésőbb csütörtök (02.22.) 18:00-ig jelezd felénk, ugyanis utána az alkalom teljes költségét be kell fizetned!

Kedves, a KBK-t rendszeresen látogató tagunk! Észrevehetted, hogy a tervezett alkalmainkhoz képest most februárban nem Felsőpeténybe látogatunk el. Azonban ne keseredj el, a bányalátogatás nem marad el, csupán másik időpontra költözött.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a kisvasutbaratklub@gmail.com email címen keresztül!

További tervezett alkalmaink az idei évben:

2024.március 17. Felsőpetény

2024.április 27. Csömödéri ÁEV

2024.május 18-19. Kétnapos túra: Feketebalog, Kassa (SK)

2024.június 24. Hortobágyi-halastavi kisvasút

 

Címkék

Hadas Tamás

Pajtás: 57. tanfolyam, II. csoport
iFi: 66-67. tanfolyam, III. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .