Cikkek Egyéb

Márciusi horoszkóp

Elérkezett a tavasz napsütéssel, madárcsicsergéssel, virágillattal és a márciusi horoszkóppal! Ne habozz, tudd meg Te is, mit tartogat számodra ez a hónap!

Bak (12.22. – 01.20.)

A bak számára a tavasz kezdete rengeteg új lehetőséget tartogat, mutassa meg, hogy mire is képes valójában. A bolygók együttállása nem csak az eredményességére és időbeosztása fejlődésére lesznek jó hatással, a szerelmi élete is szányra kaphat. Tavasszal harmonikus napoknak néz elébe, melyek remek lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra és a pihenésre. De nem csak ezek a napok nyújthatnak remek kikapcsolódást, hanem a KBK nagyszerű társasága is, ahova mindenképp érdemes ellátogatnia, hogy a legkülönlegesebb kisvasutakat tekintsék meg. A szolgálatokban is pozitív változások érhetik, úgy érezheti az eddigieknél sokkal jobban teljesít. Azonban ne tartsa magát nagyon nagyra, hiszen így a nő a hibazás lehetősége a bakra váró rendelkező vagy zárfékező szolgálatokban.

Vízöntő  (01.21. – 02.19.)

Remek időszak vár a vízöntőre, bármibe belekezd abban sikeres lesz és jelentős fejlődést fog benne érezni. Ilyen lehet akár a gitár vagy a zsonglőr klub, melyek kiváló alkalmat biztosítanak valami új kipróbálására vagy esetleg a rég elfeledett tudást felidézésére egy fantasztikus közösségben. Ne aggódjon ha mégis azt érezne ez nem neki való, a Szaturnusz majd minden bizonytalanságát elsimítja. Egy sorsszerű találkozás is várhat a vízöntőre márciusban, egy életreszóló kapcsolat kialakításának egy remek kezdete lehet ez az alkalom. Remek szociális érzékenek köszönhetően pénztáros vagy zárfékező beosztások várják a tavasz első hónapjában.

Halak (02.20. – 03.20.)

Kivirul a tavasz érkezésével, könnyebbé válnak a mindennapjai a kedvező bolygóállásoknak köszönhetően. Nagy erővel veti magát bele a feladataiba, ez az időszak tökéletes alkalom a régen félretett terveinek megvalósítására. Azonban a nagy tervek megvalósítása közben nagyszerű alkalmat biztosíthat a gasztro klub, ahol a legkülönlegesebb ételeket kóstolják meg. Március első fele a halak számára is tartogat bonyodalmakat azonban a Vénusz segíti újra egyensúlyba hozni az életét. Az első tavaszi hónapban váltókezelő netán naplózó beosztásra számíthat.

Kos (03.21. – 04.20.)

A téli egyhangúságból már kezdett elege lenni, éppen időben érkezett a tavasz újdonsága, hogy kizökkentse a hétköznapokból. Ahogy az irodalomban a tavasz a megújulást jelenti, úgy kell most neki is megújulnia és türelmesebbnek lennie környezetével. Szolgálatait is ez a megújulás fogja átjárni, legvalószínűbbek azok a szolgálati beosztások lesznek amikben a legrégebben látott el szolgálatot. 

Bika  (04.21. – 05.21.)

A bika télen felhalmozta energiáit, a szakmai vizsgát is sikeresen vette és már várja mit hoz neki a tavasz. Nagyon nagy ötletekkel és lelkesedéssel figyeli ahogyan a téli világ szépen lassan kizöldül, neki is ezt a folyamatot kell követnie. Ebben a Vénusz csillagai lesznek segítségére, így könnyedén válhat a bika nyitottabbá a világ felé. Szolgálatait tekintve legfőképpen a kereskedelmi szolgálatok fognak dominálni ebben a hónapban számára. 

Ikrek (05.22. – 06.21.)

Az ikrek már nagyon izgatottan várja, hogy a kiválóan megfelelt vizsgáját végre kamatoztathassa, sajnálatos módon erre még egy kicsit várnia kell. Már a könyökén jön ki a D menetrendi kód, azonban nagyon szerényen kezeli az összegyűjtött tudását. Szakmai tapasztalatával segít a tanulókkal megismertetni gyakorlatban is a vasút világát. Ebben a hónapban kifejezetten segítőkész és empatikus lesz. Szolgálataiban főleg vezető szerepeket fog betölteni, mint a rendelkező vagy zárfékező.

Rák (06.22. – 07.22.)

A tél utolsó hónapja úgy repült el, hogy észre se vette. Rengeteg új dolog is történt eközben, mint például az új csoporttársai. Örül, hogy új embereket ismerhet meg, és persze annak is örül, ha számukra is szimpatikussá válik. Reménykedik, hogy ki fogja tudni hozni a maximumot a következő hónapból és minél több csoportprogramon, és klub alkalmon ott tud majd lenni. Tudja, hogy a közösségi programokkal csökkenteni tudja a stresszt az életében, és újult erővel tud majd belevágni a kihívásokba. Érdemes előre tervezni a tavaszi túrával is, és meghagyni annak a szabadidőt. A természet mindig feléleszti önmagát, bízzon a külső erőkben!

Oroszlán  (07.23. – 08.23.)

Vegyes érzelmekkel fogadja a márciust. Az újjáéledés hónapjában valahol ön is újjáéled. Hátrahagyja eddigi énjét, és elkezd egy új fejezetet. Ezt jelenthetik új emberek is az életében, mint az új csoporttársai, vagy nem újító, de újból visszatérő programok, mint a tavaszi túra. Ahhoz, hogy ebben a változékony időszakban is megőrizhesse higgadtságát fontos a szokásosnál is jobban magára koncentrálnia. Ügyeljen a mentális kipihentségére, és ha teheti töltsön minél több időt a szabadban. Ha mégis gondterheltnek érzi magát, kérjen tanácsokat barátaitól, csoporttársaitól, hogy min kéne változtatnia, szerintük mi lenne segítség az ön számára.

Szűz (08.24. – 09.22.)

A tavasz beköszöntével egyre jobban érzi magát. A hosszabodó napok a jó közérzetét is emelik. Vidámabban tölti el a napjait, és folyamatosan ott motoszkál a fejében, hogy már nincs is messze a tavaszi szünet. Az új energiáit bölcsen kell beosztania, hogy nehogy túl hamar belefáradjon az ingerekbe. Ossza be az idejét, és ügyeljen rá, hogy a tanulni valók, és a felelősségek egyensúlyban maradjanak a szabad programokkal, és időtöltéssel. Kössön magával kompromisszumokat, például, ha megírja kiválóra a vasutas vizsgáját, akkor lazábban veheti az egyéb teendőit. Amennyiben ezeket sikerül betartatnia saját magával, akkor egy igazán gyümölcsöző hónapnak nézhet elébe.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

A mérleg hangulatára jó hatással van a kibontakozó tavasz, a napsütés és az egyre melegebb időjárástól most pozitív energiák árasztják el. Újonnan vett lendületét kamatoztathatja a csoportprogramokon vagy a szakmai vizsgán is akár. Főként szerelvényre várható hogy beosztják ebben a hónapban. Ügyeljen, hogy a néha jelentkező esős idő se törje le a kedvét, kérje bátran a Ránk süt a nap című dalt a szolis vonaton. Március 25-én félárnyékos holdfogyatkozás lesz a Mérlegben, ami egészségügyi problémákat jelenthet, ügyeljen, hogy a tavaszias időjárás ellenére is rétegesen öltözzön, nehogy megfázzon!

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A skorpiónak sok kihívást fog jelenteni a március, a vizsgaidőszak sűrűjében fontos hogy türelmesen és kitartóan olvasgassa a Segédletet és gyakoroljon. Főként rendelkező és naplózó beosztásokra számíthat, a szép naplóvezetésre ügyeljen, ne legyen türelmetlen. Bolygója, a Mars 23-án lép be a Halakba, ettől kissé ködösen láthat majd néhány dolgot, egy kis ideig korlátozott lehet a távolbalátás az élete néhány területén. A második félév kezdeti fáradalmainak kipihenésére most kifejezetten alkalmas a Gitár klub nyugtató melódiája.

Nyilas (11.23. – 12.21.)

Nagy változások következnek be ebben a hónapban, meg kell hoznia egy nehéz döntést. Érdemes sok időt fordítania családjára és csoportjára ebben az időszakban. A bolygóállások kifejezetten kedveznek a nyilasnak tanulás terén, így kellő odafigyeléssel nagy az esélye egy kiválóan megfelelt vizsga bezsebelésére! Töltsön elég időt barátaival, ezekre kínál szuper lehetőséget a Gasztro, Gitár, Zsonglőr vagy akár a Kisvasút Barát Klub is. Ebben a hónapban jó esélyekkel indul a zászlótisztesi posztért.

Csúry Veronika

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .