Cikkek Egyéb Gyermekvasút Szakmai

Műsoron a Szakmai Középdöntő

medienmeister

Lassan befejeződik a vizsgaidőszak, ezzel együtt indul a Gyermekvasút szakmai versenyének legjobb helyezéseiért való versengés.

Aki az idei szakmai vizsgáját elsőre kiváló eredménnyel teljesítette és a szolgálatában nyújtott teljesítménye az elmúlt egy évben nem esett kettőnél többször 100/5 alá,  nem áll eltiltás alatt, illetve nem PIK-es,  az alábbi rövid kérdőív kitöltésével részt vehet a szakmai középdöntőn.

Gyülekező: 2024. március 27. szerda 15:00-15:15 Gyermekvasutas Otthon terasza

(Itt történik a versenyre való bejelentkezés, ami során egy kódszámot fogsz kapni. A verseny anonim, így ez a kódszám fog téged azonosítani az eredményhirdetésnél.)

A verseny 15:30-kor kezdődik, kérjük pontosan érkezz!

A verseny egy írásbeli feladatlapból fog állni, felkészülni a Gyermekvasutas Tankönyv és Útmutatóból valamint a Segédletből tudtok. A legfrissebb tankönyv a sihuhu.com/szakmai oldalon érhető el.

Amit feltétlenül hozz magaddal:

  • gyermekvasutas ellenőrző 
  • 2 db kéken író golyóstoll, színes ceruzák 
  • vonalzó 
  • számológép 

Ha esetleg iskolai tanóráid ebben az időszakban még tartanak, az utolsó órákról tudunk igazolást biztosítani, erről a kérdőívben tudsz nyilatkozni

A jelentkezéshez az űrlap innen érhető el:  Középdöntő jelentkezés

Jelentkezési határidő: március 24. 23:59

Sok sikert!

Pintér Mátyás

Pajtás: 55. tanfolyam, IX. csoport,
Ifi: 64-65. tanfolyam, IV. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .