Hírek Vasúton

Pótlóbusz a villamos

A BKK tájékoztatása szerint augusztus 10. és 18. között nem közlekednek változó szakaszokon a hűvösvölgyi villamosok. Ebben az időszakban a 61-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között. A forgalmi változás azért szükséges, mert több helyen garanciális javítást végeznek a tavalyi nagy felújítást követően.

Az első hétvégén, augusztus 10-én és 11-én az 56A és a 61-es villamos rövidített útvonalon, csak a Széll Kálmán tér M és a Móricz Zsigmond körtér M között közlekedik. Ezen a hétvégén az 59-es villamos sem jár, helyette az 59A jelzésű villamost lehet igénybe venni.

Augusztus 12-től egészen 18-ig a hűvösvölgyi villamosok (csak) Hűvösvölgy és Budagyöngye között nem közlekednek. A 61-es villamospótló autóbusz ebben a karbantartási fázisban is „teljes útvonalon” biztosítja az átszállásmentes eljutást Hűvösvölgy és a Széll Kálmán tér között.

A villamospótlóra a Széll Kálmán téren körúti villamosok kihúzóvágánya mellől, a B4 jelzésű megállóból lehet felszállni, Hűvösvölgyben pedig a 29-es busz megállója mögül indul pótlóbusz.

Kiemelt kép: BKK

Gulyás-Balla Márk

Pajtás: 55. tanfolyam, XII. csoport
iFi: 64-65. tanfolyam, IX. csoport
Ifiképzés

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .