Klub Ti írtátok

Ti írtátok: "Freeline"

2011.október 19-én megrendezésre került az első Freeline klub, amin szép számmal vettünk részt.

A program 17 órakor kezdődött a hűvösvölgyi tornateremben. Először mindenki gurult körbe-körbe a tornateremben, miközben szólt a zene. Akik még nem tudtak freeline-ozni, azokat tanították. Majd akadályokat is felállítottak. Az akadályok közül a legnagyobb sikert a rámpa aratta, amit sokan ki is próbáltak kisebb-nagyobb sikerrel. Közben folyamatosan készültek a zsíros kenyerek, amit jóízűen elfogyasztottunk. A program vége felé egy verseny következett, érdekes feladatokkal. Egy bevásárló kocsit kellett tolni, majd szlalomozni a székek között, az asztalról le kellett venni a labdát, pattogtatni és visszarakni a másik asztalra. Ez volt egy kör. Mindezt freeline-on gurulva. Ezt még azok is megpróbálták, akik a klubon tanultak meg freeline-ozni.  Az egész program alatt készültek a fényképek és videók. Majd a csoportkép. És még egy matricát is kaptunk.

Egy fergeteges délutánt töltöttünk együtt, amit mindenki nagyon élvezett. Ha van kedved, a következőre gyere el te is! Ha nem tudsz freeline-ozni, ne aggódj! Majd megtanulsz!

Kiss Fanni XI.csoport

Címkék

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .