Kultúra

Gondoltad volna 4.

A kengurut azért hívják kengurunak, mert amikor Ausztráliát felfedezték az európaiak egy bennszülöttet megkérdeztek angolul, hogy mi az állat neve, ő pedig a saját nyelvén azt válaszolta: „Nem tudom” azaz „Kenguru”.

Hány gigás a memóriakártya a telefonodban? 2, 4, 8, 16? Egyes számítások szerint az emberi agy tárolókapacitása 1 trillió bit, vagy 1164153 gigabyte. Kár, hogy erre nem tudunk bármilyen zenét elmenteni…

Tudtok csettinteni? Sok embernek nem megy. A Föld lakosságának egyharmada nem tud, úgyhogy nyugi!

Talán az USA a legjobban felszerelt katonailag. Itt még az autópályát is úgy építették, hogy minden 5 mérföld útból legalább 1 mérföld egyenes legyen. Ezek az egyenes útszakaszok repülőgép leszállópályaként használhatók háború vagy egyéb vészhelyzet esetén.

Hát igen, már a múltkor is szolgáltam nektek egy igen érdekes törvénnyel. De azt hiszem, azért ez is kellőképpen vicces. Amerika egyik államában a kozmetikusoknak tilos munka közben énekelni, dúdolni vagy fütyülni.

Lonci

Antal Végh

Pajtás: 48. tanfolyam, VII. csoport
iFi: 58-59. tanfolyam, IX. csoport

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .