Egyéb

Logisztori – Billy

Logisztori
Logisztori

A megfejtéseket hozzászólásokban várjuk! (tekerj a lap aljára)

Billy, a kölyök megszökött a városi börtönből. Rögtön üldözőbe vette a seriff a segédjeivel. Billy majdnem egérutat nyert és a város határán lévő híd közepére ért, amikor az egyik seriffhelyettes felbukkant előtte a híd végén. Mögötte üldözők, előtte üldözők, most mit csináljon? Hirtelen átvetette magát a híd korlátján … és néhány perccel később holtan találtak rá.

Mi történt?

A megfejtéseket hozzászólásban várjuk! Ehhez nem kell mást tenned csak egy kicsit lejjebb tekerni az oldalt! Ha bármilyen hibát észlelsz keress minket ezen az e-mail címen: sihuhu@gmail.com

Logisztori szabályok: „A mesélő elmondja a történeteket a társaságnak. Általában elég meghökkentőek, de valójában nem történetek, hanem csak TÖRTÉNET VÉGEK. A feladat az, hogy ki kell találni a többieknek, hogy mik voltak az előzmények. Kérdéseket tehetnek fel a helyszínre, tárgyakra, körülményekre vonatkozóan, amelyre a mesélő válasza csak ‘igen’, ‘nem’ vagy ‘nem jellemző’ lehet. Itt mindenki belead apait-anyait, a közös gondolkodás segít a megfejtésben. „
PÉLDA:
A sivatagban van egy két méter átmérőjű cső. Az egyik végén is benéz egy oroszlán, aztán a másik végén is benéz egy másik oroszlán, és mégsem látják egymást.

Miért?

Megfejtés: Nem egyszerre néznek bele!

Címkék

Sasfalvi Tibor

5 hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .