Kultúra

Rajzverseny!

BKK - Mikulás
BKK - Mikulás

Legyél TE a szerencsés, aki személyesen találkozik az igazi Mikulással!

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Karácsonyi Vásár közösen meghirdetett rajzversenyén Te lehetsz az egyike annak a 10 szerencsés nyertesnek, aki december 6-án személyesen találkozhat a lappföldi Mikulással!
Csak annyit kell tenned, hogy készítesz egy rajzot arról, hogyan érkezik meg a Mikulás a belvárosba. Talán villamossal vagy busszal, esetleg földalattival? A fantáziádra bízzuk!
A képet 2012. november 16 és december 3. között hozd el nekünk a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár Információs pavilonjába!

Csak A4 méretű, lehetőleg újrahasznosított papírra készült képeket várunk, viszont azt készítheted vízfestékkel, temperával, zsírkrétával, színes ceruzával vagy filctollal.
Alkotásod hátoldalára ne felejtsd el ráírni neved, életkorod, telefonszámod és egy e-mail címet, ahol értesíthetünk, ha a sorsoláson a Te művedet is kihúzzuk a 10 szerencsés alkotó egyikeként!
A nyerteseket legkésőbb 2012. december 4-én értesítjük.
Várjuk minden kedves ifjú alkotó jelentkezését 11 éves korig!

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .