Cikkek

A Gyermekvasút nyomában – ismét

Gyermekvasút - Teljesítmény túra
Gyermekvasút - Teljesítmény túra Kép forrása: gyermekvasut.hu
Gyermekvasút - Teljesítmény túra
Gyermekvasút – Teljesítmény túra
Kép forrása: gyermekvasut.hu

„A Gyermekvasút Nyomában 20 km” teljesítménytúránkat idén a hagyományos március 15-i időpontban, a kifejezetten kedvezőtlen időjárási viszonyok között is (részt vevői nyomásra) megtartottuk. A kb. 410 induló valóban szép létszám, különösen ilyen helyzetben, azonban szeretnénk kedveskedni a „szokásos” de kevésbé bevállalós (családos, kisgyerekes) sporttársainknak is, ezért túránkat 2013. április 28-án ismételten megrendezzük az eredeti kiírásban foglaltakkal megegyezően. Az egyetlen megkötés, hogy az első 1000 túrázót indítjuk csak el.

Gyermekvasút Nyomában 2013. március (gyermekvasut.hu)
Gyermekvasút Nyomában 2013. március (gyermekvasut.hu)

Aki biztosra akar menni, élhet az ELŐNEVEZÉS lehetőségével, amelyre Hűvösvölgy állomáson, a múzeumban van lehetőség március 23-tól április 27-ig, munkaszüneti napokon 10:15 – 16:15-ig. Más napokon és időszakokban ez sajnos nem lehetséges (rendkívüli esetben illetve csoportoknak a főszervező egyéb lehetőséget biztosít a 0620-331-4011 telefonszámon illetve a fusti67@gmail.com e-mail címen). Az előnevezőknek minden fajta nevezési díjból 100 Ft kedvezményt biztosítunk (kb. 10 %), illetve a rajtban sorban állás nélkül indulhatnak el, és biztosan részt vehetnek a túrán. Kérjük az előnevezési szolgáltatásunkat igénybe venni! A helyszínen jelentkezőket ezen a megismételt alkalommal csak az 1000 fős határig indítjuk el, a nevezést ezután beszüntetjük. Azok a kedves túratársaink, akik _március 15-én is részt vettek a túrán, és ezt _az előnevezés során igazolják, további 100 Ft kedvezményben részesülnek, és részükre erre az alkalomra egy különleges kitűzővel kedveskedünk. Ez utóbbi szolgáltatást részükre is csak előnevezés esetén tudjuk biztosítani.

Várunk mindenkit szeretettel túráinkon!
Füstös István, főrendező
0620-331-4011
Gyermekvasutasokért Alapítvány

[button link=”http://sihuhu.com/wp-content/uploads/2013/03/KIIR-Gyv.Nyomaaban-2013.pdf” variation=”lightgrey”]Általános információk a túráról[/button][button link=”http://sihuhu.com/wp-content/uploads/2013/03/Nev.díj-táblázatos.pdf” variation=”grey”]Nevezési díjak[/button][button link=”http://gyermekvasut.hu/chrw_events.php?extend.533″ variation=”sky”]További részletek ide kattintva (gyermekvasut.hu)[/button]

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .