Cikkek Gyermekvasút

Szakmai dicsőségfal

Törj a csúcsra!

[dropcap]H[/dropcap]a az elmúlt héten megfordultál már az otthonban, biztosan te is észrevetted, hogy a kék keretű, „Közlemény” feliratú vitrin bal oldala teljesen új köntöst kapott! A megvilágított képen egy hegyi vasút látható, melynek egyes állomásain az elmúlt évek döntőinek dobogósai mosolyognak vissza ránk. A vasút állomásain elhelyezkedő döntősöket 2008-tól láthatjuk, egészen a hegycsúcson elhelyezkedő 2013-as dobogósok sziluettjéig. Ha szeretnéd, hogy a te arcképed is kint legyen kisvasutunk nagyjai között, és a Segédletben leírt módon ugrottad meg azt a bizonyos szakmai lécet[1], akkor első lépésnek gyere el április 10-én a Szakmai Középdöntőre és töltsd ki te is az idei feladatlapot!

[box_light][1] „A középdöntőbe jut, az a (nem PIK) pajtás, aki:

1. a vizsgaidőszak utolsó napjáig vizsgát tesz és első kísérlete alkalmával „kiválóan megfelelt” minősítést ér el;

2. a szolgálatokban megfelelő szakmai munkát nyújt és megfelelő magatartást tanúsít (a szakmai verseny évében kitiltás alatt nem állt, és 100% alatti, illetve /5 alatti értékelése legfeljebb 2 alkalommal van).

A középdöntő tervezett időpontja: 2013. április. 10. (szerda) 15 óra”[/box_light]

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .