Szakmai

Elkészültek az első Mercedes buszaink

A BKK új citaro busza (Fotó: BKK.hu)
A BKK új citaro busza (Fotó: BKK.hu)

[quote]„Elkészültek a Budapestre érkező új buszok első darabjai 2013 májusától 159 darab vadonatúj autóbusz áll forgalomba Budapesten, 79 darab kéttengelyes szóló és 80 darab csuklós kivitelben. A teljesen alacsonypadlós, klimatizált, korszerű Mercedes Citaro 2 típusú autóbuszok első darabjai az elmúlt napokban készültek el, az első buszok rövidesen megérkeznek  Magyarországra. A buszokat a BKK megbízásából a VT-Transman üzemelteti majd, az új buszok érkezésével 7 év szünet után érkeznek végre vadonatúj, teljesen alacsonypadlós buszok a fővárosba. Az új járművek három ütemben, május, június és július első napjaitól állnak forgalomba. Az első, még a gyárban készült fotókat ezúton teszi közzé a Fővárosi Önkormányzat és a Budapesti Közlekedési Központ.
További részletek az új járművekről itt: http://www.bkk.hu/2012/11/erezheto-minosegi-javulas-150-uj-autobusz-all-forgalomba-2013-tavaszan-budapesten/ ”[/quote]

[box_info]Forrás: BKK[/box_info]

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .