Kultúra

A Budakeszi Vadaspark

A Budakeszi Vadaspark
A Budakeszi Vadaspark
Nincs mit csinálnod egy gyönyörű, napsütötte szombaton? Esetleg eltöltenél egy csodás napot a családoddal, vasárnap délután, de nem tudod, hogy hol? A válasz egyszerű, a Budakeszi Vadasparkban!

A park nagyon könnyen megközelíthető. Akár vonatozhattok is, és még egy kellemes kis túra is belefér az időbe. Ha inkább autóval szeretnétek menni, nem baj, hiszen a parkolás díjmentes.

A vadaspark rengeteg élvezetes programmal várja a látogatóit. Minden szombaton 10:00, 12:00 és 14:00 órai kezdettel az Állatijó bemutatók és az Állati stand up a nagyszínpadon című humoros élőadásokon lehet részt venni. Minden hétköznap Kisállat suli, Nagyvad tréningek és Látványetetések várják a látogatókat. Ha ezek a programok még nem keltették fel a figyelmedet, akkor részt lehet még venni éjszakai szakvezetéseken vagy esetleg meglátogatni a vadállat-simogatót.

[quote]

„Az állatsimogató:

Az állatsimogató
Az állatsimogató

Magyarországon egyedülálló lehetőségként a hazai erdőket képviselő őzeket, muflonokat, dámszarvasokat lehet simogatni, illetve etetni a Budakeszi Vadasparkban. A szelíd, kézből nevelt állatok gondos egészségügyi kivizsgálás után kerültek a simogatóba, ahol a látogatók testközelből is megismerkedhetnek velük.Természetesen bármennyire is megszokták már ezek az állatok az ember közelségét, fontos tudnunk, hogy ennek ellenére az ijesztgetésre, kergetésre, hangoskodásra ösztönösen reagálnak, annak azonban, aki türelmesen közeledik feléjük, biztosan nagy élményben lesz része.

Háziállat-bemutató:

A parkolóval szemben található egy elkerített kis udvar, amit Pici tanyának neveztek el. Itt háziasított állatokkal találkozhatnak a látogatók, egy régi falusi tanya hangulatát megidézve. A háziállat-bemutató ingyenesen látogatható, nyitvatartási ideje a Vadasparkéval azonos.
A budakeszi vadaspark rengeteg rendezvénnyel, programmal vár minket, minden évszakban.”[/quote]

Remélem, a cikket elolvasva már ti is kedvet kaptatok egy jó kis kiránduláshoz. Ha még többet meg szeretnétek tudni a vadaspark szolgáltatásairól vagy esetleg a vadaspark történetéről, keressétek meg az alábbi linken a honlapjukat: http://www.vadaspark-budakeszi.hu/index.php

 

2013-as programok
2013-as programok

Kellemes időtöltést kívánunk! 🙂

Szurduk Dóra

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .