Cikkek Hírek

AK! Akarod a királyáságot.

AK! A királyság

AK! A királyság

Az utolsó nagy középkori királyság bajban van. AKirály már nagyon öreg és nincsen gyereke…
15 hercegséget keresett meg, közülük egyre rábízta Hűvösvölgy tartomány kezelését, a többi 14-et pedig egy versenyre hívta ki, amin eldől, hogy ki vezetheti tovább AKirályságot.

A versenyt 2013. szeptember 28-án tartják AKamaraerdőben.

A kihívott hercegségek közül az I., II., III., IV., VI., VII. és a IX. hercegség tagjai Újbuda központnál találkoznak 8 óra 30 perckor, és oda is érnek vissza kereken 17 órára.

Az V., VIII., XI., XII., XIII., XIV. és a XV. hercegség tagjai 8 óra 45 perckor találkoznak a Koszotlányi Dezső téren, és 16 óra 45 percre érkeznek oda vissza.

AKötelező hadifelszerelést a király csapata biztosítja, a versengő hercegségek tagjainak csupán időjárásnak megfelelő öltözetre lesz szüksége, meg némi költőpénzre, hogy kipróbálhassák AKirályi konyhát.

[box_tip]

[button link=”https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=z0akc8H-N04g.kXG_i5qWJySA” variation=”brown”]A találkozók pontos helyszínét ide kattintva találod[/button][/box_tip]

AK! Akarod a királyáságot.

[box_info]

Kattints ide és dobj egy like-ot a facebookon!
Kattints ide és csatlakozz az eseményhez!

[/box_info]

 

AK! A Királyság

Szente Dávid

Pajtás: 36. tanfolyam, X. csoport
iFi: 44-45. tanfolyam, XV. és VII. csoport, Tanfolyami csoportvezető: 58., 59. tanfolyam
a SiHuHu.com alapítója

Hozzászólás

Kattints ide hozzászóláshoz

 

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .